Er wordt druk gebouwd aan een nieuwe website met webwinkel, die ergens in het najaar van 2017 zal deze online gaat.

Voor contact kun je bellen of mailen naar : manuela - apenstaartje -  inzichten.com  of  info - apenstaartje - inzichten.com (uitgeschreven emailadres apenstaartje is @, ivm Spam)

Wil je een supersnelle reactie; dan graag via Messenger (manuela van der Knaap) of een whatsapp of SMS een bericht sturen naar 06-24 24 4 789

Neem contact op met Inzichten.com

 

 

 

 

 

Telefonisch contact 0252 521882 of 06-24 24 4 789

*Heb je een vraag of wil je informatie ontvangen over verschillende onderwerpen, stuur ons dan een mail naar de bovenstaande mailadressen of en indien aangegeven neem ik contact met je op. Graag telefoonnummer in de mail vermelden. Het komt voor dat mail die ik stuur verdwijnt in de Spambox van je email, dus hou de Spambox in de gaten.

*Bij bestelling van een product krijg je zo snel als mogelijk de gegevens voor de betaling toegestuurd. Alsjeblieft het adres en telefoonnummer duidelijk vermelden in de bestelling. Heb je nog vragen over een product, neem dan gerust even telefonisch of via Whatsapp, SMS of Messenger contact op. Je bent van harte welkom.

(svp NIET in het weekend bellen. Evt. alleen bellen als er een kristaldag of workshop is.)
Mijn praktijk is gevestigd in Lisse:  Heereweg 447, 2161 DB Lisse.

Wil je naar een kristaldag of een workshop of op consult komen dan krijg je de routebeschrijving gemaild nadat je je hebt aangemeld, met adres, parkeerinstructies en waar mijn praktijk gevestigd is op het terrein van de boerderij. Niet alle navigatiesystemen brengen je tot aan ons adres, maar stoppen dan aan de provinciale weg.