Telefonisch contact 0252 521882 of 06-24 24 4 789

Als het onverhoopt niet lukt om een mail te verzenden via het contact formulier, stuur dan een mail naar info (apenstaartje) inzichten.com 

Je krijgt een bevestiging op je scherm als je mail succesvol is verzonden.

 

*Heb je een vraag of wil je informatie ontvangen over verschillende onderwerpen, dan kun je het formulier hieronder invullen. Indien aangegeven neem ik contact met je op. Door de grote stroom berichten kan het soms wat langer duren voordat ik contact met je opneem. Ook komt het voor dat mail die ik stuur verdwijnt in de Spambox van je email, dus hou de Spambox in de gaten.

*Bij bestelling van een product krijg je zo snel als mogelijk de gegevens voor de betaling toegestuurd. Alsjeblieft het adres duidelijk vermelden in de bestelling. Heb je nog vragen over een product, neem dan gerust even telefonisch contact op. Je bent van harte welkom.

(svp NIET in het weekend bellen. Evt. alleen bellen als er een kristaldag of workshop is.)
Mijn praktijk is gevestigd in Lisse, Heereweg 447, 2161 DB Lisse. Wil je naar een kristaldag of een workshop of op consult komen dan krijg je de routebeschrijving met adres gemaild als jij je hebt aangemeld. Vele navigatiesystemen stoppen op de provinciale weg en brengen je dus niet tot aan de deur. Een routebeschrijving is dus geen overbodige luxe.

Neem contact op met Inzichten.com