Ontdekken & ontvouwen van ons etherisch potentieel

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten van onderstaande cursussen!

Ontwaken van ons etherisch potentieel

Klank en trillingen hebben een enorme potentie om DNA te repareren, vooral als ze gemaakt worden door de eigen stem, verbonden met de Wezenskern(Godsvonk). Klank verbonden met Lemurische energie roept ons etherisch erfgoed wakker en is hierin een zeer krachtig helend veld om mee te werken. Vergeten en verloren kennis en vaardigheden worden weer in ons wakker, zodat we deze weer kunnen gaan leven.
 
In oktober 2010 gaan we weer starten met een nieuwe groep voor het openen van ons etherisch potentieel. Iedere drie weken komen we bij elkaar om vanuit het Lemurische veld te laten ontvouwen wat zich aandient. Het etherisch potentieel en vaardigheden die nu nog liggen te slapen in ons zullen gevoeld worden en met klank en beweging wakker worden getrild in onze cellen en zich verder ontvouwen. De bijeenkomsten zijn er vooral om ons te ondersteunen in wat zich in ons wil ontvouwen in deze periode van enorme groei. Er komt zoveel licht binnen dat ons systeem en lichaam moeite heeft het allemaal bij te houden. Deze bijeenkomsten laten het etherisch weefsel versneld ontvouwen zodat we de groei energetisch en lichamelijk ook kunnen dragen.

Lemurische erfgoed
In de tijd van Lemurië waren we etherische wezens, nog niet verbonden met de stof. We hadden etherisch bewust weefsel (netwerk) ter beschikking dat ons in eenheid verbond met de Bron, het geheel en de wereld om ons heen. Dit weefselnetwerk hield ons stabiel verbonden in eenheid. Tijdens onze reis de stof in zijn wij deze etherische opbouw verloren. In deze tijd is het mogelijk om dit etherisch potentieel weer te laten ontvouwen en op te bouwen in onszelf. Dit is ons etherisch erfgoed, een enorm verfijnd weefselnetwerk van energieën. Door dit verfijnde etherische weefselnetwerk kan de Wezenskern haar potentieel weer optimaal uitdrukken, dit keer ook helemaal in ieder afgescheiden deeltje, tot in de stof. We bereiken dan de bestemming van de Schepping. We kunnen ons dan allemaal gaan uitdrukken als gelijkwaardige autonome aspecten van de Bron. We drukken dan onze unieke Kernkwaliteit uit, die elkaar aanvullen en het geheel tot een eenheid laten samenvloeien. Er ontstaat dan een collectief etherisch veld dat helend en ondersteunend is en het eenheidsbewustzijn kan ondersteunen. In deze energieën functioneren groepen dan ook vanuit het eenheidsbewustzijn.
 
Doel
Het doel van de bijkomsten is om stukje bij beetje steeds meer vanuit onze wezenskern (Godsvonk) aanwezig te zijn, in onze eigen autonomie. Deze inbreng van ieders Kernkwaliteit kan - als dat gewenst is - ondersteund worden met bewustmakende informatie van de persoonlijke kosmische horoscoop, waardoor de eigen inbreng bewuster kan worden ervaren. De basis van deze dagen blijft wel het ervaren en laten ontvouwen van de innerlijke wijsheid en het etherische weefsel (netwerk).
 
Structuur en leiding
Dat wat wil ontvouwen kan alleen van binnenuit gebeuren en wordt versterkt door de groepsenergie, het eenheidsbewustzijnsveld, het Lemurische Veld en het kristalnetwerk dat al aanwezig is in mijn praktijk. Daarom kunnen we alleen vanuit innerlijke autonomie en zal de groepsenergie (eenheidsbewustzijnsveld) de koers bepalen. Er is geen duidelijke uiterlijke structuur of leiding. Die ontstaat pas als de energie zich van binnenuit ontvouwt. Zo werkt de nieuwe energie. Ik begeleid de opbouw van de groepsenergie en zal wel ondersteuning geven, mocht dat nodig zijn aan individuele deelnemers om zich over te geven aan de innerlijke stroom van wat zich wil ontvouwen.
 
Ondersteunende middelen
Het Lemurische Veld en de groepsenergie worden opgebouwd in mijn praktijk met behulp van het kosmische kristalnetwerk dat aanwezig is en de hulp van de kristallen en hun bewustzijn in dit netwerk. Vooral de Lemurische zaadkristallen spelen hierin op deze dagen een belangrijke rol. Het Lemurische Veld waarmee wij ons verbinden doormiddel van de Lemurische zaadkristallen versneld en intensiveert persoonlijke en collectieve heling.
 
Bijeenkomst iedere drie weken op zaterdag in mijn praktijk in Lisse
Investering € 33,-
Van 10:30 tot 15:30
Data: Groep I op zaterdag of groep II op donderdag om de drie weken. Zie totale cursusaanbod voor data.

Aanmelden via het contactformulier als je al eerder hebt meegedaan met een Lemuriedag en anders graag telefonisch 0252-521882
 
Lees meer over 'etherisch erfgoed': klik hier om het artikel 'Ons etherisch erfgoed' te openen.