Ontdek de samenwerking met elementwezens

Element- en natuurwezen dagen:

Ook de element- en natuurwezens evolueren in deze tijd naar een hoger bewustzijnsniveau. Daardoor zal de sluier tussen deze wezens en de mensheid dunner worden. Voorheen konden beide werelden los van elkaar bestaan, maar in de nieuwe energie zal de afscheiding tussen de dimensies niet langer bestaan. We zullen een andere verbinding krijgen met deze wezens en hiermee zal onze verantwoordelijkheid en zorg voor deze rijken toenemen.
 
Tijdens deze dagen openen we iedere keer weer andere kanalen en verbindingen met de wereld van de element- en natuurwezens. De bijeenkomsten zijn een soort ontmoetingsdagen waarin wij als deelnemers, maar ook de element- en natuurwezens in het samenzijn ontdekken, groeien en leren in een veelheid van facetten. Het kristalnetwerk in mijn praktijk is een zeer sterke, ondersteunende kracht waarin de element- en natuurwezens zich kunnen manifesteren en laten ervaren.
We zijn samen vanuit de nieuwe energie, als basis, waardoor autonomie en eigen verantwoordelijkheid en groepsverantwoordelijkheid sleutelwoorden zijn. De groepsenergie (eenheidsbewustzijnsveld) en wat zich ontvouwt in het hier en nu, zal de koers bepalen. Er is geen duidelijke uiterlijke structuur of leiding. Die ontstaat pas als de energie zich van binnenuit ontvouwt. Zo werkt de nieuwe energie. Ik begeleid de opbouw van de groepsenergie en zal ondersteuning geven, mocht dat nodig zijn aan individuele deelnemers om zich over te geven aan de innerlijke stroom van wat zich wil ontvouwen. We maken ook gebruik van de aanwezige kristallen om de innerlijke en de stroom van innerlijke en uiterlijke waarneming te laten stromen.
Deze element- en natuurwezen dagen zijn iedere derde vrijdag van de maand van 10:30 tot 15:30.

Graag telefonisch aanmelden als je nog niet eerder hebt meegedaan aan deze dagen. 0252-521882

Deze cursus is nu niet beschikbaar!elfje