De relatiehoroscoop met partner

Als je in een relatie bent en je wilt samen met je partner meer bewustzijn op jullie patronen, dan kan dit het beste gedaan worden door beide het basisconsult te doen. De diepere overkoepelende patronen worden in dit basisconsult (ook op kosmisch niveau) zichtbaar gemaakt. Nadat jullie beide een basisconsult hebben gekregen, is er een mogelijkheid om een gezamenlijke sessie te plannen, waarin de wisselwerking tussen jullie beide kan worden besproken. De sessie geeft helderheid in waar en hoe jullie het contact kunnen verbeteren. Doordat via het basisconsult de Kernkwaliteit en de patronen zichtbaar zijn geworden, biedt dit perspectief om verdieping te geven in de relatie.

2x het basisconsult: 

  • Duur: 1,5 á 2 uur  Beide personen maken een aparte afspraak om de kosmische horoscoop te bespreken.
  • Kosten: €99,- per uur voor het consult. ls er voor een speciale vraag veel voorbereiding nodig dan reken ik in overleg voorbereidingskosten.

    Een geluidsopname van het consult wordt nagestuurd via internet. Als je liever cd's wilt hebben dan kan dat. Hiervoor zijn de kosten € 25,-

Gezamenlijk consult:

  • Duur: naar behoefte. Op een later tijdstip komen jullie samen voor de relatiehoroscoop.
  • Kosten: € 99,- per uur voor het consult. ls er voor een speciale vraag veel voorbereiding nodig dan reken ik in overleg voorbereidingskosten.

    Een geluidsopname van het consult wordt nagestuurd via internet. Als je liever cd's wilt hebben dan kan dat. Hiervoor zijn de kosten € 25,-

***

Een consult samen:

Het is ook mogelijk om een consult samen te doen voor de relatiehoroscoop. Dit is ook mogelijk voor partners in een bedrijf of andere relaties.

  • Duur 0,5 tot 1 uur per persoon voor de persoonlijke kosmische horoscoop en 1 uur voor de relatie horoscoop.
  • Kosten: € 55,- voorbereidingskosten en € 70,- per uur voor het consult.

 

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken, klik dan hier.