De jaarhoroscoop

Astrologisch heet dit ‘De Solaar’. Deze horoscoop geeft van verjaardag tot verjaardag de belangrijkste thema’s/processen aan voor jouw komende geboortejaar. Maar moet altijd gezien worden in het licht van de Geboortehoroscoop. Deze sessie geeft jou inzicht voor het komende jaar in de belangrijkste transits (invloeden van buitenaf), progressies (ziele/innerlijke groei), declinaties (carrière en persoonlijke evolutiemomenten), Zon en -Maansverduisteringen (activiteit op bepaalde levensgebieden). Ook in dit consult draait het opnieuw om het krijgen van inzicht en overzicht van de belangrijkste processen en ontwikkelingen voor het komende levensjaar en niet om voorspellingen. Met de vrije wil, die voor mij voorop staat, zijn wij in staat de inzichten voor ons te laten werken en daarmee een moeilijk proces positief en bewust te benaderen. Leven is groeien.

  • Duur: 1 á 1,5 uur.
  • Kosten: € 55,- voorbereidingskosten plus € 99,- per uur voor het consult. ls er voor een speciale vraag veel voorbereiding nodig dan reken ik in overleg voorbereidingskosten.

    Een geluidsopname van het consult wordt nagestuurd via internet. Als je liever cd's wilt hebben dan kan dat. Hiervoor zijn de kosten € 25,-

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken, klik dan hier.