Ontvouwen van de Wezenskwaliteit/Godsvonk

Kosmische horoscoop met mineralen

Unfold and recognize your God spark with a astrological Skype experience. Contact me for more information.

Er is een wachtlijst voor dit consult, lees onderaan bij 'Lokatie &afspraak maken over de mogelijkheden:

Deze consultvorm van de kosmische horoscoop is gebaseerd op co-creatie. Mijn expertise van de kosmische horoscoop en het energetische werk en jouw praktische expertise van jouw leven komen bij elkaar. De kosmische horoscoop laat je boven de blauwdruk van je persoonlijkheid en ziel uitstijgen. Deze kwaliteit van ZIJN wordt altijd herkend omdat iedereen dit in zijn of haar leven wel heeft geleefd, maar meestal de verbinding ermee weer is verloren. In dit consult wordt deze ervaring naar het (dag)bewustzijn gebracht en geïntegreerd.

De integratie in je dagelijks leven werkt weken soms zelfs maanden erna door. Daarin maak jij zelf steeds andere keuzes en pas je het nieuwe praktisch toe. Klanten vertellen dat ze na jaren soms nog steeds andere invalshoeken van informatie uit de geluidsopname van het consult halen die ze dan praktisch kunnen toepassen. Dit komt omdat dit consult gaat over de grote rode draad door je leven en de steeds herhalende overkoepelende patronen.

Tijdens het consult wordt samengewerkt met kristallen en edelstenen. Tijdens het consult wordt helder welke specifieke edelsteen of kristal jou helpt het pad te openen en integreren naar jouw Wezenskwaliteit, jouw ZIJN. Dit mineraal kan jou ondersteunen bij het integreren van jouw Wezenskwaliteit in je dagelijks leven, als jij daarvoor kiest. Het mineraal opent dit specifieke pad in jouw bewustzijn en kan als jij daar voor kiest een anker zijn.

Mijn bijdrage van de co-creatie is dat mijn Wezenskwaliteit een specifieke bedding geeft waardoor de Wezenskwaliteit/Godsvonk zich in jouw niveau van rijpheid ontvouwt in jouw lichtlichaam en bewustzijn. Dus de activatie en initiatie is altijd passend en veilig in waar jij bent in je ontwikkeling. De activatie van de Wezenskwaliteit (Godsvonk) kan niet worden geforceerd omdat deze kwaliteit zich alleen laat kennen en ervaren vanuit ZIJN en totale overgave.  

Inmiddels is de consultvorm nu zo verder ontwikkeld dat met behulp van de kosmische horoscoop, jouw ervaring en de mineralen, de Wezenkwaliteit zich van binnenuit, dus in jou opent en laat ervaren. Jij doet dat zelf, ik begeleid dit proces.

Er wordt ook een geluidsopname gemaakt van het consult, die later via internet wordt verzonden. Je kunt ook zelf een USB stick meenemen, dan zet ik de opname direct erop.

Het consult bestaat dus voor een deel uit praktische informatie over jouw Wezenskwaliteit en een deel uit energetische ondersteuning. Deze wisselen elkaar tijdens het consult af. Jouw persoonlijke ervaringen dienen als anker om de informatie te integreren. Deze inbreng is dus van groot belang tijdens het consult en hierdoor kan het ontvouwen en op een organische manier van binnenuit komen.

Ook wordt het overlevingsmechanisme besproken, zodat je zelf kan gaan herkennen wanneer je in je Wezenskwaliteit bent en wanneer je leeft vanuit het overlevingsmechanisme. Je krijgt als het ware overzicht in de grote patronen.

Praktisch, informatief en energetisch heling consult: Het consult met de energetische en praktische component duurt meestal 2/2,5 uur. Er is een mogelijkheid om uit te lopen, want soms dient er zich aan het einde van het consult een plotselinge activatie aan die rijp is en geïntegreerd mag worden. Het is zeer (energetisch en emotioneel) pijnlijk om dit soort activaties te moeten afbreken.

Coachings traject: Ook is het mogelijk dat de integratie in delen tot stand wil komen, omdat het anders teveel wordt in één keer. Dan is er een mogelijkheid om op een later tijdstip een nieuwe afspraak te maken. Ook ga ik een coachings traject ontwikkelen waarin je een traject gaat die je vanuit verschillende disciplines ondersteuning geven, waardoor je op een veilige manier steeds verder kunt openen voor je Wezenskwaliteit en deze met gemak kunt integreren. Disciplines zoals; cranio sacraal, osteopathie, ortho-manuele therapie enz. Mocht je interesse hebben in dit coachings traject, meld je hier dan voor aan, dan stuur ik je informatie als deze beschikbaar is.

Specifieke vragen; Zoals beroep, welke activaties/rijpingen zijn er de komende tijd, relatievragen kunnen worden meegenomen in het consult. In de praktijk blijkt meestal dat prangende vragen altijd aansluiten bij de Wezenskwaliteit en het overlevingsmechanisme. Als je hier meer over wilt weten, bel dan gewoon even. Dan bekijken we in hoeverre het consult passend is.

Je kunt ook kiezen voor een praktisch consult, waarin alleen de informatie over de Wezenkwaliteit (Godsvonk) wordt besproken. Dit consult is: 'Praktische bespreking van de Wezenskwaliteit.'

Financiele investering:

Duur praktisch informatief en helend energetisch consult: Praktisch en energetisch consult gemiddeld 2/2,5 uur Investering: 99 euro per uur. Als het consult dus twee uur duurt dan zijn de kosten 2x 99 = 198 euro.

Bel voor een afspraak: 0252 521882 of 06 24 24 4 789

Lokatie & afspraak maken: Dit uitgebreide consult in mijn praktijk komt straks op de nieuwe website in een nieuw jasje van een dagdeel ervaring. Er is een grote wachtlijst voor dit consult van meer dan een half jaar. Ik doe op dit moment wel telefonische consulten. Dit lijkt dan meer op de 'Praktische bespreking van de Wezenskwaliteit' met ook het energetische stukje in samenwerking met de mineralen erbij en natuurlijk van binnenuit wordt jouw stroom gevolgd. Dit consult is meer too the point en er worden actuele vragen in samenwerking helder gemaakt. Ook de Wezensessentie en de overlevingsmechanisme worden aan de hand van jouw ervaringen helder gemaakt, ervaren en met mineralen wordt onderzocht welke mineralen kunnen helpen om het overlevingsmechanisme in een andere frequentie te brengen (op te lossen) zodat de Wezensessentie kan stromen en worden ervaren. Met dit praktische telefonische consult kunnen samen in een intake bekijken welke mix van consult soorten het beste bij jou aansluit op dit moment. Mijn uurprijs is € 99,- per uur. Ik ben heel vaak goed bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer: 0252 521882

Lees de uitleg over kosmische astrologie in mijn column in Spiegelbeeld, onafhankelijk tijdschrift voor Spiritualiteit, Wetenschap, Gezondheid en Milieu. Klik hier! voor de algemene uitleg over de kosmische kernkwaliteit en hier!! voor de uitwerking van de kosmische kernkwaliteit in het dagelijks leven.

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken, klik dan hier.