Kosmische beleving van je kernkwaliteit

Belevingsconsult

Dit consult is een belevingsconsult, waarin wij jouw kosmsiche horoscoop gaan ervaren. 

Op dit moment wordt dit consult niet gegeven: Je kunt onderaan lezen welke consulten wel.

Samen beleven we de energie van de Kernkwaliteit in dit consult, dit is de energie van ZIJN. We staan er onderzoekend, open en nieuwsgierig in en laten de energie zelf het verhaal vertelen in het hier en nu. Ik breng de handvaten in om het verhaal van de energie ook te kunnen ervaren, herkennen, integreren en helen.

We ervaren hoe het voelt en is als jij je kernkwaliteit, jouw persoonlijk verbinding met je Bron, kunt neerzetten in de stof, je leven en hoe het voelt als dit niet lukt. Blokkades worden direct onderzocht en bevrijd waar mogelijk en wenselijk. We onderzoeken ook de kosmische wond, Cheiron, die de kernkwaliteit blokkeert en helen de verbinding tussen de vormkracht van Saturnus en het Hoger Bewustzijn van Uranus. Waardoor Cheiron de kosmische wond tot Meesterschap wordt. Ook de hulpkrachten die je ter beschikking hebt, worden ervaren, mogelijke geactiveerd en geheeld waar nodig en mogelijk. Ook je levensopdracht onderzoeken we. 

Dit consult maakt dat je zelf ervaart hoe deze energieën voelen, waardoor je ze gaat herkennen in je dagelijks leven. De betreffende krachten/ energieën worden ook geactiveerd en geaard, natuurlijk alles waar dat mogelijk en gewenst is. Soms moet dit dus in meerdere kleine stapjes. Dan kunnen we meerdere afspraken maken voor dit consult.

Je kunt ook met een specifieke vraag of doel dit consult doen, zoals:  Ik kan mijn daadkracht niet vinden. Dan gaan we samen jouw daadkracht verkennen, ervaren en activeren, zodat jij deze kracht in je dagelijks leven wel kunt gebruiken en inzetten.

Duur: in overleg.

AFSPRAAK MAKEN: Dit consult in mijn praktijk komt straks op de nieuwe website in een nieuw jasje samengevoegd met andere consulten in de vorm van een dagdeel ervaring. Ik geef op dit moment wel telefonische consulten. Deze informatie vind je bij de 'Praktische bespreking van de Wezenskwaliteit' Hier is ook het energetische stukje in samenwerking met de mineralen erbij en natuurlijk van binnenuit wordt jouw stroom gevolgd. Dit consult is meer too the point en er worden actuele vragen in samenwerking helder gemaakt. Ook de Wezensessentie en de overlevingsmechanisme worden aan de hand van jouw ervaringen helder gemaakt, ervaren en met mineralen wordt onderzocht welke mineralen kunnen helpen om het overlevingsmechanisme in een andere frequentie te brengen (op te lossen) zodat de Wezensessentie kan stromen en worden ervaren. 

Kosten:  € 99,- per uur voor het consult. Als er veel voorbereiding is door een specifiek verzoek dan reken ik in overleg voorbereidingskosten.

Je krijgt ook hulpmiddelen mee naar huis om thuis praktisch te kunnen werken met hetgeen ervaren is tijdens het consult.

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken, klik dan hier.