Authentieke structuren in het dagelijks leven

BLOG over authentieke structuren en het dagelijks leven...

Er is weer een nieuw artikel in de maak. Ik heb hier een korte blog van gemaakt. Het hele uitgewerkt artikel hoop ik voor juli af te leveren op de website. Hieronder volgt een korte beschrijving:  

Er wordt gewerkt aan een artikel over de totale zonsverduistering van 21 augustus 2017, die vooral de V.S. raakt en Mars in de horoscoop van Trump (Mars is de god van oorlog, actie en het mannelijke). Vanaf juli 2017 gaat er een langdurige periode van start waarin eigen verantwoordelijkheid en authenticiteit gevraagd wordt op alle niveaus om vormkracht, Scheppingskracht te kunnen blijven genereren. 

Ik verwacht collectief een toename van bestuurlijke vraagstukken, falen hierin, spartelende autoritaire macht om nog enigszins te kunnen begrenzen en vat te houden op situaties en wisselingen in leiderschap. De tijd zal het leren.

Astrologische uitleg: Vanaf juli 2017 Saturnus door zwarte Maan kanaal voor ongeveer een jaar. Vanaf eind 2017 zwarte Maan in Steenbok voor ongeveer een jaar. In die periode van een jaar komt Pluto ook door de zwarte Maan kanaal en wisselt Saturnus dus af. Eind 2017 gaat Saturnus Steenbok in en dat betekent dat deze planeet samen met Pluto komt te lopen. De invloed is al voelbaar, maar komt pas exact samen in januari 2020.

Deze astrologische standen laten zien dat de komende jaren de vraagstukken die gestart zijn in 2008 en tot eind 2024 doorlopen hun KERN gaan bereiken de komende jaren (Pluto door Steenbok). De vraagstukken voor het collectief zijn bestuurlijke vraagstukken over fundamentele veranderingen in het bestuurlijke systeem van onze maatschappij, die vragen om autonomie en authenticiteit. Om zo het leven de gaan ondersteunen in de doorgang naar een nieuwe basis als collectief verbonden met vijf dimensionaal bewustzijn. Persoonlijk krijgen we ook de spiegel van authenticiteit voorgehouden en ook hier gaan we door fundamentele veranderingen van de structuren van ons leven. Op alle levensgebieden; zoals relaties, woonvormen, onderwijs, verzorging (farmacie, ziektezorg) enz.  

Een persoonlijk noot: 

Als 'bewust mens' beweeg ik ook mee met deze invloeden. Daardoor kan ik schrijven en vertellen vanuit ervaring en zoveel mogelijk authenticiteit, maar bijvoorbeeld bij het jaarartikel voor 2017 is het niet gelukt om het enorme werk ook af te ronden. Als kleine zelfstandig ondernemer, ZZP'er moet je bijna Superman zijn om alle vernieuwingen en verantwoordelijkheden te kunnen bijhouden. Want Uranus in Ram maakt alles nieuw. Uranus staat al in Ram sinds maart 2011 tot maart 2019. Wat er allemaal aan bijzaken bij komt kijken is enorm en wordt meestal niet beseft en moet worden verrekend in de uurprijs van consulten.

Werkzaamheden

Ik laat je even zien wat er zoal gedaan moet worden in mijn bedrijf. Zaken als voorraad beheer, nieuw materiaal (levensbloemen) laten produceren, nieuwe producenten, nieuwe website, nieuwe mineralen, praktijk schoon houden, fysiek en energetisch. De enorme hoeveelheid berichten via email, whatsapp, messenger, Facebook. Voor consulten is het aanmeldingen telefonisch of via mail, intakegesprekken, voorbereiden, nazorg consulten, facturen maken, betaling nakijken. Boekhouding ieder kwartaal BTW aangifte en ieder jaar afronden, boekhouding naar boekhouder brengen, bellen, betalen, overleg met boekhouder, betalingen rekeningen en belasting. Workshops organiseren, begint met aanmeldingen, intake gesprekken, voorbereiding, nazorg, administratie. Kristalnetwerken bouwen op locatie in bedrijven en personen in huis: horoscopen duiden, kristallen samen selecteren, mineralen en geometrie inkopen, stap voor stap kristalnetwerk laten ontstaan in co-creatie met inzichten. administratieve afhandeling, nazorg en verbonden blijven met proces ter plaatsen. Mensen begeleiden die in een traject begeleid willen worden. Artikelen schrijven begint met onderzoek, schrijven, redigeren, overleg en bijschaven tekst, afbeeldingen zoeken, publiceren op mijn eigen website, verzenden naar nieuwswebsites, Facebook. Website bijhouden en verversen, met workshops, cursussen, artikelen, blogs. enz. En dan heb je gepubliceerd en dan komt er een enorme golf reacties en begint alles weer overnieuw. En dan ben ik ongetwijfeld nog het een en ander vergeten. En al deze werkzaamheden lopen dan ook nog eens door elkaar heen. Pffff hoe bedoel je supermens... 

Prioriteiten

Maar nu ben ik natuurlijk niet gisteren geboren en ook onder invloed van de huidige energieën ben ik de situatie natuurlijk al een tijdje zo aan het kaderen, zodat het mij dient en niet overneemt. Voorop staat iedere dag een rust moment van stilte en ZIJN. Ik zet mezelf en mijn gezondheid en gezin voorop en alle andere zaken zijn dan toch echt even secundair. Al jaren is mijn praktijk heel erg vol en druk en daarom ben ik begonnen met een aanmeldingslijst, omdat altijd de druk van een volle agenda 3 tot 6 maanden vol, echt niet vol te houden is en door mijn empathie, energetisch ook nog eens grote impact heeft op mijn persoonlijk leven.

Blijf in de stroom

Ik bel nu 2 tot 3 weken van te voren om een afspraak te maken met mensen die zich hebben aangemeld. En ook voor het schrijven is het zo, dat ook al geniet ik er nog zo van en dient het een grote groep lezers, het mag niet mijn leven gaan bepalen. Afgelopen jaren kreeg ik zeer bescheiden wat donaties voor het schrijven van mijn artikelen, want het is allemaal onbetaald liefde werk, mijn passie.. Waarvoor ik enorm dankbaar ben. De donaties hebben mij gesteund, maar financieel is het niet toereikend. Die persoon die de artikelen zeer waardeerd en een grote beurs heeft, heeft nog niet geschonken. Maar het is mijn passie en mijn bijdrage aan het collectief. Het gaat niet de knikkers, het geld, maar wel fijn als voldoende tijd en gelegenheid heb om mijn passie uit te voeren. Iedere maand redden we het financieel weer. In de stroom blijven, rustig en verbonden met mezelf en met elkaar. Dan zijn er die wonderen en komt het iedere keer weer precies goed, al is het soms met gierende banden door de bocht. Gelukkig is dat laatste steeds minder aan de orde en kan het steeds meer vanuit rust. 

Begrenzing

Alles is aan het veranderen, fundamenteel in de basis van de structuren van het leven. Het leven in de Nederlandse maatschappij is dolgedraaid en niet meer te bedienen. De sociale media en digitale mogelijkheden zoals internet en mobiele telefonie jagen ons de 24 uurs economie in (2017 Priapus in Tweelingen). En je moet dus sterke benen hebben om hier midden in te staan vanuit authenticiteit, op eigen benen, autonoom. Dus het dwingt mij en anderen om terug te gaan naar de basis van het bestaan. Te begrenzen en prioriteiten te stellen. Het is veel gemakkelijker om de gekte te ontvluchten en in een hutje op de hei te gaan wonen, los van alle idioterie. Als dat mogelijk is, dan is dat ook een prima optie. Het is een grote uitdaging om dit te doen terwijl je rechtop staat in deze maatschappij. Heel veel sterkte en wijsheid wens ik ook jou hierin en met de begrenzing en keuzes. Want dit gaat zich waarschijnlijk allemaal nog meer intensiveren, als ik kijk naar wat de astrologische duiders laten zien voor de komende jaren. Op weg naar een nieuwe manier van leven op alle fronten, een nieuwe dragende structuur en authenticiteit. 

 

 

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.