Astrologie artikelen

Klik op de titel om het artikel te openen.
Hier kun je het artikel ook downloaden als PDF bestand, en je kunt het printen.

Donaties?: http://www.inzichten.com/artikelen/

Mocht je gezondheidsclaims tegen komen op deze website en in de artikelen, lees deze dan als mogelijke persoonlijke ervaring. Vanuit het kosmische niveau is iedere ervaring persoonlijk en uniek. De kern van de ervaring is wel hetzelfde, maar de weg er naar toe is voor iedereen anders. Vanuit de oude energie isoleren we een situatie en die moet dan te reconstueren zijn, zodat er een gezondheidsclaim 'bewezen' kan worden. Vanuit de nieuwe energie kan dit niet, dan is iedere ervaring steeds uniek en kan er dus niet worden voldaan aan de wetenschap van de oude energie. Lees daarom de informatie en bekijken wat het jou te zeggen heeft. De teksten willen gelezen worden vanuit het hart, niet vanuit het hoofd en het begrijpen. De artikelen en informatie nodigen je uit om de informatie vanuit eigen verantwoordelijkheid en autonomie toe te passen op situaties in je eigen leven, voel, ervaar wat er met je gebeurt als je leest. Ik wens je veel plezier in mijn domein...

Als je graag nieuwe artikelen wilt ontvangen, ga dan naar de homepage om je op te geven voor de nieuwsbrief.

Onderwerp

Doorbreken van illusie

Volle Maan in Ram zondag 13 oktober 2019

Publicatie datum: 10-10-2019

Dit is de beschrijving van de processen die rond de volle Maan weer makkelijker in een nieuwe stroom komen. Thema’s van deze volle Maan zijn: Herijken van verbinding met het universele Licht van het universum, spiritualiteit en eenheid, projectie en de energetische gevolgen van projectie en energie spelletjes. Hoe Nep-tunus vernieuwt en het oude ondergraaft, de heftige botsingen rondom misverstanden van de afgelopen tijd. Schuld en schaamte rondom egoïsme en het gaan staan voor jouw deel, shaming en blaming en de uitverkoop van co2 schuld, meer integratie van regulier en alternatief, nieuwe vormen ontstaan voor holistische aanpak in de maatschappij en daarin jouw persoonlijke weg vinden.

Lees verder

Integratie van werelden

Nieuwe SuperMaan in Weegschaal zaterdag 28 september 2019

Publicatie datum: 27-09-2019

In dit artikel kun je lezen over de nieuwe SuperMaan van zaterdag 28 september 2019. De thema’s van deze nieuwe Maan(d) zijn: strijd om alles georganiseerd te krijgen, alles is te veel, botsende werelden tussen innerlijke ordening en de praktische ordening in je leven. Ook de organisatie van het lichaam kan enorm van slag zijn. Je leest ook hoe je de integratie van werelden kunt ondersteunen. Ook op het wereldtoneel is er veel bestuurlijke strijd.

Lees verder

Mother Earth for President

Nieuwe Maan van vrijdag 30 augustus 2019

Publicatie datum: 28-08-2019

Het thema van deze nieuwe Maan in Maagd van vrijdag 30 augustus 2019, laat strijd en veel activiteit zien rondom het thema zuiverheid en onderscheidingsvermogen. We mogen nog beter leren om in eenheid met elkaar te leven op Aarde. Naast elkaar met al die verschillende meningen, visies en invalshoeken. Wat ons verbindt ligt op nieuwe lagen van bewustzijn en vraagt van ons om opnieuw onze belangen bewust te worden. We hebben maar één Aarde en dit liefde volle Wezen geeft de mogelijkheid om ons te verbroederen. De kracht van het individu, in het collectief en voor het collectief, krijgt nieuwe mogelijkheden. En deze maand krijgen we mogelijkheden om nieuwe vormen te vinden op bestuurlijk niveau en in het persoonlijke leven, allemaal vanuit de magie van Eenheid en het Hart.

Lees verder

Geboorte van het lichtWezen in de vorm

Volle Maan in Vissen zaterdag 14 september 2019

Publicatie datum: 12-09-2019

In dit artikel kun je lezen over de volle Maan van 14 september 2019 4:32 GMT. Thema’s van deze volle Maan zijn: diepe zelfkritiek en onvrede, strijd met jezelf en het lichaam dat in verbouwing is. Ik bespreek weer opnieuw het belang van zuivere voeding. De geboorte van ons lichtWezen op Aarde die concrete vormgeeft aan onze authentieke manifestatie.

Lees verder

Herstel van eenheid in je leven

Volle Maan van 15 augustus 2019

Publicatie datum: 13-08-2019

In deze beschrijving van de volle Maan kun je lezen over de pittige week die we energetisch achter de rug hebben, met extreme pieken in zonnewind. Deze volle Maan inspireert ons om los te laten en een bedding van zachtheid en commitment naar jezelf te herstellen. De Wezensessentie van de Aarde biedt zich aan om tot diep in iedere vezel te ondersteunen. Maar er is ook herstel van eenheid en magische synchroniciteit in het gezin, thuis en woonplek.

Lees verder

Nieuwe Maan donderdag 1 augustus 2019

Publicatie datum: 01-08-2019

Dit artikel gaat over de invloeden van de nieuwe Maan van 1 augustus 2019 voor de komende Maan(d). In dit artikel kun je lezen over de liefde voor jezelf, het helen van oude vastgezette oordelen in het lichaam en de bijbehorende egopijn, erkenning van jezelf en de mogelijk opspelende keel- en nekpijn. De enorme oordelen die nu overal zo voelbaar en zichtbaar zijn. De functie van controle en macht in deze tijd. Eigenaarschap tot in iedere vezel, van creatie naar manifestatie.

Lees verder

Magie van het Hart

Gedeeltelijke Maansverduistering dinsdag 16/17 juli 2019

Publicatie datum: 12-07-2019

Dit artikel gaat over de gedeeltelijke Maansverduistering van dinsdagavond 16/17 die voor een deel te zien is bij ons. Deze verduistering gaat over vrije expressie van het multi-dimensionale Hart verbonden met de magie van het AL en de eenheid, vrouwelijke waarden en brengt verandering in de manier waarop je in het leven staat. Je kunt lezen hoe je het openen van de nieuwe magische lagen in ons en in het Hart kunt ondersteunen.

Lees verder

Vrede, verbinding en zorgzaamheid

Volle Maan in Boogschutter juni 2019

Publicatie datum: 17-06-2019

Dit is de beschrijving van de energiepatronen van de volle Maan op 17 juni 2019. In dit artikel kun je lezen over de heling van Marskracht; het mannelijke, daadkracht en strijd naar meer universele vormen, vrede en herstel zorg, over de ‘commissie geweld jeugdzorg’, geweldloze communicatie, voor jezelf opkomen en super goed bij jezelf zijn, worstelen met ego en jouw plekje in de wereld en de intense diepte van de afgelopen weken. Veel leesplezier…

Lees verder

DIEP GEVOED ZIJN

Nieuwe Maan maandag 3 juni 2019

Publicatie datum: 31-05-2019

In dit artikel lees je over de energieën voor de komende nieuwe Maan(d) van maandag 3 juni 2019. Je kunt lezen over het loslaten van de eeuwig zoektocht naar de heilige Graal, het nastreven van doelen, targets en meer. Het vinden van nieuwe vormen en wat je kunt doen om daar te komen. Het gaat over vrijheid, vriendschap, koning of koningin zijn in je eigen bestaan, het helen van projecties en egodelen, waarom het lichaam zo opspeelt en over anders eten en voedende voeding.

Lees verder

Moeiteloos manifesteren

Totale Zonsverduistering 2 juli 2019

Publicatie datum: 29-06-2019

In dit artikel lees je over de eclipsen van juli 2019. Er is een totale Zonsverduistering op 2 juli en een gedeeltelijke Maansverduistering op 16 juli. De totale Zonsverduistering wordt volledig besproken in dit artikel. Je kunt lezen in het eerste deel over maatschappelijke zaken die deze eclips in gang zet, zoals: veranderingen in de handel, met bijvoorbeeld een handelsoorlog of -boycot, Brexit, vernieuwingen in het financiële systeem, Duitse banken en de New York Stock Exchange. En ook de achtergrondinformatie over wat deze eclips raakt in de horoscopen van de betreffende landen en NYSE. Onderaan het artikel in het tweede deel lees je over het persoonlijke proces en wat deze eclips voor jou beschikbaar maakt. Het lijkt erop dat eindelijk onze manier van leven van binnenuit en het nieuwe leven dat draagt en voedt vaste vorm krijgt. Kijk je liever filmpjes? Dit artikel staat er vol mee. Ik wens je veel kijk- en leesplezier…

Lees verder

De nieuwe stroom van het leven!

Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019.

Publicatie datum: 17-05-2019

Dit artikel gaat over de volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019. Je kunt hierin lezen over hoe intens de transformerende kracht is deze maand, het Heilige Huwelijk van de oervelden, hoe ons bewustzijn in de dualiteit van de Matrix vatbaar werden voor manipulatie en uit elkaar viel in vele fragmenten en over het herstel van de eenheid en de oervelden en het instinct wat hier een rol in speelt. Maar ook de stroom die je de weg wijst om een authentieke basis te bouwen voor jouw leven, weg uit de vastzittende patronen van steeds oplopende financiën en een systeem waarin je wordt uitgemolken.

Lees verder

Het Heilige Huwelijk

tussen Hemel en Aarde

Publicatie datum: 03-05-2019

In dit artikel kun je lezen over de energieën en processen van de nieuwe Maan op 4/5 mei 2019 voor de komende Maan(d) tot de volgende nieuwe Maan. Je kunt lezen over bestuurlijke macht die naar binnen keert, oude lichamelijke kwalen, zuivere voeding, integrerende oerkracht, het heilige huwelijk van kosmische krachten, magische Marskracht en hoe je deze maand uit je overleving kunt komen.

Lees verder

De kracht van zachtheid

Volle Maan van 19 april 2019

Publicatie datum: 17-04-2019

Dit is een artikel over de volle Maan van 19 april 2019. Dit is de tweede volle Maan in de Ram-Weegschaal as. Je kunt hierin lezen over diepe heling van onze gewonde harde (mannelijke) kant en het gewonde zachte (vrouwelijke) kant en hoe deze volle Maan ons stimuleert om een dialoog op gang te brengen tussen deze krachten in ons en buiten ons en waarin onze ware aard, onze zachte Wezensessentie de kans kan krijgen dit te helen.

Lees verder

Diepe heling voor onze hartepijn

Over de brand in de Notre Dame in Parijs op 15 april 2019

Publicatie datum: 16-04-2019

Dit bericht gaat over de brand in de Notre Dame die op 15 april 2019 begon. Het raakt veel mensen diep en ik heb hier mijn beschrijving gegeven met mijn astrologie en ervaringen als achtergrond. Paris is 'Par Isis', de stad van de godin Isis. De zachte goddelijke oerkracht van het goddelijke vrouwelijke die voorbij gaat aan het afgescheiden mannelijke of vrouwelijke krijgt de kans om te herrijzen. Deze gebeurtenis is een kans om het gewonde mannelijke en vrouwelijke te overstijgen. Lees hieronder welke krachten hier aan het werk zijn. Simultaan was er ook brand in de al-Aqsa moskee in Jeruzalem in de gebedsruimte. Deze brand is snel en op tijd geblust. De schade is beperkt gebleven.

Lees verder

Samen vallen met jezelf

Nieuwe Maan vrijdag 5 april 2019

Publicatie datum: 03-04-2019

In dit artikel vind je informatie over de nieuwe Maan(d) van vrijdag 5 april 2019. Het gaat deze Maan(d) over een nieuwe vorm van authentieke blije, vrije en meer natuurlijke verantwoordelijkheid die aan het ontstaan is. Het verstand evolueert naar bewustzijn met de nodige ongemakken. Het hart heeft deze Maan(d) weer een hoofdrol en deze kan uitstromen of je loopt vast in spelletjes door projecties en verlangens van het hart die niet authentiek zijn.

Lees verder

Leven wie je in Wezen bent

Over 2019 en de totale super Bloedmaansverduistering van 21 januari

Publicatie datum: 19-01-2019

In dit artikel lees je over de processen voor 2019 en met name de werking van de verduisteringen die in januari plaatsvinden. Vooral de totale super BloedMaansverduistering van januari die voor jaren haar stempel drukt, wordt uitgebreid onder de loep genomen met de actuele processen voor ieder persoonlijk. Maar ook de collectieve processen voor de wereld om ons heen worden verhelderd, zoals: Brexit, de Mexicaanse muur van Donald Trump, de financiële markten, de veranderingen in het klimaat en het kantelen van de magnetische assen van de Aarde. Je leest in dit artikel over: crisisjaar, macht over jezelf, ruimte maken voor jezelf, afscheid nemen, ego-strijd versus broederschap, loyaal authentiek Edel Leiderschap, nieuwe structuren, van creatie naar Manifestatie en energetische bescherming.

Lees verder

Vanuit de tunnel in het volle licht

Nieuwe Maan 7 december 2018

Publicatie datum: 06-12-2018

Dit artikel gaat over het innerlijke proces voor de komende december maan(d). Sleutelwoorden zijn: revolutie, voelen en herstel van oerkracht, instinct en intuïtie, ongepolijste levenskracht, de tunnel uit in het volle licht, bevrijding, op eigen benen en de kracht van de waarachtige ontmoeting en voor het collectief de energie van revolutie actueel.

Lees verder

Belangeloze nieuwe structuren

UITLEG INNERLIJK PROCES van de gedeeltelijke zonsverduistering van zondag 6-1-2019

Publicatie datum: 05-01-2019

Je kunt in deze korte tekst lezen over het belangrijkste proces dat nu voor ons allemaal speelt en wat ik in de jaarhoroscoop en horoscoop van de komende Zonsverduistering van 6 januari, in mezelf en in de omgeving heb waargenomen.

Lees verder

Bronvermelding en astrologische verwijzingen bij jaarartikel 2019

Publicatie datum: 18-01-2019

Astrologisch artikel over 2019 en de verduisteringen van januari 2019: Leven wie je in Wezen bent. Link naar het artikel: http://www.inzichten.com/artikelen/astrologie-artikelen/leven-wie-je-in-wezen-bent.html   In…

Lees verder

Innerlijke bevrijding

Over de nieuwe Maan(d) van 9 oktober 2018

Publicatie datum: 09-10-2018

Dit is de beschrijving van de energie van de nieuwe Maan van 9 oktober 2018 en over het proces van de bevrijding van de dominantie van het mannelijke dat tot eind oktober extra groei doormaakt. In dit artikel lees je over vrijheid, strijd, muren afbreken, liefde, bevrijden van je menselijke engel en over farmacie en dividend belasting.

Lees verder

Energieën en processen van de nieuwe Maan 9-9-9 (2018)

Publicatie datum: 11-09-2018

Sinds de drie verduisteringen van deze afgelopen zomer is er een bijzonder proces bezig. Het is diep en multi-dimensionaal. Hieronder lees je over wat…

Lees verder

Opzoek naar structuur van authentieke vrijheid

Over de drie verduisteringen van juli en augustus 2018

Publicatie datum: 10-07-2018

In dit artikel kun je lezen over de bijzondere situatie rondom de drie verduisteringen van deze zomer. Iedere verduistering is apart omschreven. Verduisteringen zijn ankermomenten in de tijd voor kosmische energieën en werken soms jaren door, maar minimaal een half jaar. Er is ook nog een komeet die door de dampkring gaat. Het is zo alles bij elkaar toch echt serieus een pittig stel. Onderaan het artikel staat een samenvatting. Direct hieronder heb ik per verduistering een korte opsomming gemaakt, zodat je inzicht krijgt in de onderwerpen. In het artikel zijn de collectieve trends en persoonlijke processen van dit moment verder uitgediept. Ik wens je veel leesplezier…

Lees verder

Bronvermelding bij artikel over verduisteringen juli en aug 2018

Publicatie datum: 10-07-2018

Bronvermeldingen en astrologische verwijzingen: bij het artikel ‘Opzoek naar de structuur van authentieke vrijheid’ Over de drie verduisteringen van juli…

Lees verder

De totale blauwe Super bloedmaansverduistering van 31 januari 2018

Publicatie datum: 30-01-2018

De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 is een zeer bijzondere Maansverduistering, omdat dit zowel een blauwe Maan, als ook een Supermaan betreft. Daarnaast is dit ook nog eens een Bloedmaan die ook nog eens verduisterd wordt. Dit fenomeen is zeker bijzonder te noemen en ook zeer krachtig in uitwerking. Ik zal uiteenzetten wat de speciale kenmerken van deze Maansverduistering praktisch inhouden. Later in dit artikel ga ik dieper in op de energetische werking en de processen die dit omhoog zal brengen, zowel collectief als persoonlijk. Kernwoorden zijn volwassen worden van ‘de mondige mens’, censuur, eenwording, de Matrix uit, innerlijke tweelingziel, authenticiteit in de verbinding, autonoom en authentiek zijn.

Lees verder

Bronvermelding De totale blauwe Super bloedmaansverduistering van 31 januari 2018

Publicatie datum: 30-01-2018

De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 is een zeer bijzondere Maansverduistering, omdat dit zowel een blauwe Maan, als ook een Supermaan betreft. Daarnaast is dit ook nog eens een Bloedmaan die ook nog eens verduisterd wordt. Dit fenomeen is zeker bijzonder te noemen en ook zeer krachtig in uitwerking. Ik zal uiteenzetten wat de speciale kenmerken van deze Maansverduistering praktisch inhouden. Later in dit artikel ga ik dieper in op de energetische werking en de processen die dit omhoog zal brengen, zowel collectief als persoonlijk. Kernwoorden zijn volwassen worden van ‘de mondige mens’, censuur, eenwording, de Matrix uit, innerlijke tweelingziel, authenticiteit in de verbinding, autonoom en authentiek zijn.

Lees verder

Bronvermelding 'Transformatie van relaties naar de nieuwe tijd

Publicatie datum: 12-10-2017

Astrologische verwijzingen naar het artikel: Transformaties van relaties naar de nieuwe tijd

Lees verder

Transformatie van relaties naar de nieuwe tijd

Publicatie datum: 12-10-2017

In dit artikel kun je lezen over de veranderingen waar velen met hun relatie nu doorheen gaan. Dit is een persoonlijk, maar zeker ook een collectief proces. Dit artikel maakt de veranderingen zichtbaar. Collectief gezien is dit de verschuiving van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. Verder vind je ook nog wat informatie over wat actuele zaken voor de laatste maanden van 2017. Zoals het wegvallen van doelen, het ontstaan van een neutrale stilte in jezelf en je leven, waarin veel tegenstrijdigheden kunnen oplossen.

Lees verder

Bronvermelding

bij artikel over zonsverduistering 21 augustus 2017

Publicatie datum: 20-08-2017

Titel artikel: ‘Structuren voor de nieuwe tijd’ *1 https://eclipse2017.nasa.gov/eclipse-who-what-where-when-and-how http://www.zonsverduistering.nl/eclips2017augustus.html…

Lees verder

Zonsverduistering augustus 2017

Structuren voor de nieuwe tijd

Publicatie datum: 20-08-2017

In dit astrologische artikel kun je lezen over de impact van de totale zonsverduistering van 21 augustus 2017. Het artikel geeft een overzicht van de achtergronden…

Lees verder

Heilige ruimte

Publicatie datum: 10-02-2017

Dit artikel beschrijft het huidige proces wat innerlijk en in de wereld om je heen ervaren wordt. Alles lijkt uit elkaar te vallen, te ontbinden, maar dat is dus een onderdeel van een grotere beweging waarover je in dit artikel meer kunt lezen. Het belang van de principes van het Watermantijdperk zoals; vrijheid, vriendschap, eerlijkheid, en gelijkwaardigheid worden onderstreept en zijn het nieuwe goud. In dit artikel ook achtergrond informatie over de zons- en maansverduistering in februari 2017, die de eerste helft van 2017 werkzaam zijn.

Lees verder

Bronvermelding 'Heilige ruimte'

Publicatie datum: 10-02-2017

Bronvermelding en verwijzingen bij het artikel 'Heilige ruimte'. Ook voor de lezers van het maart nummer van Spiegelbeeld

Lees verder

Meesterschap over handelen

Publicatie datum: 13-01-2017

Wat is het weer intens nu. Gevoelens van woede, irritatie, diepe wanhoop en twijfel/niet weten wat te doen en/of angst zijn intens aanwezig. Tenzij je…

Lees verder

Supermanen en zo...

Publicatie datum: 07-11-2016

  Zoals beloofd heb ik de horoscopen bekeken van de nieuwe en volle Maan van november. Pffff wat een pittige maand, maar zo essentieel in het helder maken…

Lees verder

Zeshoek van 30 juni 2016

Publicatie datum: 29-06-2016

In dit artikel lees je over de energie van de zeshoek van 30 juni 2016. Dit is een markering in de tijd voor bewustzijnsgroei en dwingt vastzittende zaken om weer mee te doen. Deze zeshoek maakt dat het individu weer kan functioneren in het geheel en uit bestaande beknellingen kan breken. Zoals Brexit uit de EU breekt en daarmee laat zien dat de massa zich niet langer kan confirmeren aan bestaande besturen en structuren. Lees meer in dit korte astrologische artikel.

Lees verder

Bronvermelding 2016 Van wond naar Meesterschap

Publicatie datum: 06-03-2016

2016 is een jaar waarin we collectief en persoonlijk karma oplossen. Daar waar beperkingen zitten, moeten we door de pijn heen. De wond wordt blootgelegd. Op persoonlijk vlak wordt de pijn, angst en wanhoop doorleefd en omgezet in wijsheid en Meesterschap. Op collectief niveau kan de karmische wond niet meer worden ontlopen en ook daar moeten we door de pijn heen naar een nieuwe ordening. In dit artikel lees je vanuit astrologisch perspectief, over de rol van de Verenigde Staten en China in de nieuwe ordening en de weg naar vrede. De instroom van de nieuwe kosmische energie creëert ook op lichamelijk en psychisch niveau nieuwe verbindingen en ordening, met alle ongemakken van dien. Lees in dit artikel over het hoe en waarom van deze onderwerpen en andere trends voor 2016 en de Zonsverduistering van 8-9 maart die in 2016 een belangrijke rol speelt.

Lees verder

2016 Van wond naar Meesterschap

Publicatie datum: 07-03-2016

2016 is een jaar waarin we collectief en persoonlijk karma oplossen. Daar waar beperkingen zitten, moeten we door de pijn heen. De wond wordt blootgelegd. Op persoonlijk vlak wordt de pijn, angst en wanhoop doorleefd en omgezet in wijsheid en Meesterschap. Op collectief niveau kan de karmische wond niet meer worden ontlopen en ook daar moeten we door de pijn heen naar een nieuwe ordening. In dit artikel lees je vanuit astrologisch perspectief, over de rol van de Verenigde Staten en China in de nieuwe ordening en de weg naar vrede. De instroom van de nieuwe kosmische energie creëert ook op lichamelijk en psychisch niveau nieuwe verbindingen en ordening, met alle ongemakken van dien. Lees in dit artikel over het hoe en waarom van deze onderwerpen en andere trends voor 2016 en de Zonsverduistering van 8-9 maart die in 2016 een belangrijke rol speelt.

Lees verder

September 2015's special eclipses foot notes

Publicatie datum: 10-09-2015

Food notes and astrological references by astrological article ‘September 2015’s special eclipses’:

Lees verder

De bijzondere eclipsen van september 2015 (nieuwsbrief)

Publicatie datum: 04-09-2015

Link van de nieuwsbrief:In september 2015 kunnen we een speciale zonsverduistering meemaken die samenvalt met het afsluiten van het Lam jaar en ook nog de laatste ‘bloedrode’ Maansverduistering. In dit artikel vind je uitleg over alle bijzondere fenomenen die samenvallen met de eclipsen van september. Beide verduisteringen markeren voor de wereld en voor de financiële markten speciale momenten in de tijd en vallen nu dus samen in de maand september. Het doel van deze speciale verduisteringen is het brengen van rechtvaardigheid, vrede en verbinding. In dit artikel kun je lezen over de effecten voor jou persoonlijk en voor de wereld. Weet dat de toekomst niet vaststaat. Het is wat je er zelf van maakt. Daarom geef ik je vooral overzicht van alle informatie en van het innerlijke proces, zodat je voor jezelf inzicht krijgt in de processen en achtergrond van de situatie. Blijf altijd voelen voor jezelf wat wel en niet met jou resoneert. De informatie van deze eclipsen werkt jaren door, maar is ongeveer een half jaar zeer actueel.

Lees verder

September 2015's special eclipses

Publicatie datum: 10-09-2015

September 2015 gives us the opportunity to experience a special solar eclipse coinciding with the final day of the year of the Lamb as well as the lunar tetrad - the “blood moon’s” eclipse. Both eclipses mark a special moment in time for both the world and the financial markets. The purpose of these special eclipses are to connect and to bring peace and justice. This article will explain the personal effects it might have on you and the effects it might have on the world. Be aware that nothing in your future is set in stone. Therefore I will outline all information regarding the inner process, to provide you with a deeper understanding of the processes and background of the situation. Keep feeling whether something resonates with yourself. The information on these eclipses will be appropriate for several years, but will be most relevant for the next six months.

Lees verder

De bijzondere eclipsen van september 2015

Publicatie datum: 04-09-2015

In september 2015 kunnen we een speciale zonsverduistering meemaken die samenvalt met het afsluiten van het Lam jaar en ook nog de laatste ‘bloedrode’ Maansverduistering. In dit artikel vind je uitleg over alle bijzondere fenomenen die samenvallen met de eclipsen van september. Beide verduisteringen markeren voor de wereld en voor de financiële markten speciale momenten in de tijd en vallen nu dus samen in de maand september. Het doel van deze speciale verduisteringen is het brengen van rechtvaardigheid, vrede en verbinding. In dit artikel kun je lezen over de effecten voor jou persoonlijk en voor de wereld. Weet dat de toekomst niet vaststaat. Het is wat je er zelf van maakt. Daarom geef ik je vooral overzicht van alle informatie en van het innerlijke proces, zodat je voor jezelf inzicht krijgt in de processen en achtergrond van de situatie. Blijf altijd voelen voor jezelf wat wel en niet met jou resoneert. De informatie van deze eclipsen werkt jaren door, maar is ongeveer een half jaar zeer actueel.

Lees verder

Bronvermelding De bijzondere eclipsen van september 2015

Publicatie datum: 04-09-2015

Bronvermelding en astrologische verwijzingen bij het uitgebreide artikel : De bijzondere eclipsen van september 2015

Lees verder

Totale 'bloedrode' Maansverduistering van 4 april 2015

Publicatie datum: 04-04-2015

In dit artikel kun je informatie lezen over het fenomeen van de derde ‘bloedrode’ Maansverduistering in de rij van vier 'bloedrode' Maansverduisteringen en inhoudelijke informatie over wat de imprint is van deze speciale totale Maansverduistering. Op 28 september 2015 is de laatste 'bloedrode' Maansverduistering van de totaal 4 'bloedrode' Maansverduisteringen die dus samenvallen met Bijbelse feestdagen.

Lees verder

Astrologisch jaaroverzicht 2015

'Goddelijke' ordening

Publicatie datum: 03-02-2015

2015 belooft een jaar te worden waar de opgebouwde spanning van de afgelopen jaren eindelijk een vorm kan vinden en mogelijk doorpakt naar grote veranderingen. Met een triggermoment in maart en september met hun ‘bloedrode’ Maansverduisteringen. Collectief zullen er waarschijnlijk wel wat heftige momenten zijn. Als jij je huiswerk hebt gedaan, dan heb je losgelaten wat je niet meer diende en heb je nu je handen vrij om de stroom van de ‘Goddelijke’ ordening te volgen naar het nieuwe. Lees hierover in dit jaarartikel. Voor de bewuste mens wordt het een jaar van genieten van expressie van jezelf, stromen vanuit het hart en manifesteren met het grootste gemak. Ook onze planeet Aarde gaat energetisch door een transformatie heen. In dit artikel kun je ook lezen over de ‘bloedrode’ Maansverduisteringen van 2014/2015 en wat zij ons laten zien. Ik wens je veel leesplezier en een geweldige manifestatie van dit bijzondere jaar…

Lees verder

Supermaan van 9 september 2014

Publicatie datum: 09-09-2014

Korte informatie over de Supermaan van 9 september 2014 en de zwarte Maan in Maagd. Deze laatste gaat het komende jaar een belangrijke rol spelen in ieders leven.

Lees verder

De Leeuwenpoort van augustus 2014

Publicatie datum: 11-08-2014

Een overzicht van de energieën van augustus 2014 en de maanden daarna. Over vernieuwing en veranderingen in relaties en verbindingen. Toenemende spanning en strijd om wereld dominantie en vernieuwing van autoritaire macht. Lees in dit astrologische artikel over de kansen en mogelijkheden die deze spanningen ons geven...

Lees verder

De energieën van de maan- en zonsverduistering april 2014

Publicatie datum: 11-04-2014

Een zeer krachtige rode bloed maan die veel verandering beloofd. Een enorme kans om oude patronen te doorbreken en nieuwe paden te openen. Lees verder over de bijzondere baanbrekende energieën van april 2014...

Lees verder

2014 A new beginning

Annual horoscope 2014

Publicatie datum: 26-02-2014

2014 is expected to be an important transitional year for humanity. This might be reflected in the monetary financial system transforming into a system serving humanity. All the unseen will be revealed in 2014. Parallel to this transition we make a giant leap in the awaking of our collective consciousness. 2014 invites us into living our passion and exploring unity consciousness. Let this article inspire you to do so. This article can hopefully help you find some stability when moving through all these changes; trough the inner process; the interaction between the inner, the outer world and the processes in the world around you.

Lees verder

2014 Een nieuw begin

Astrologisch jaarartikel 2014

Publicatie datum: 29-01-2014

Het lijkt erop dat 2014 een groot transitiejaar gaat worden voor de mensheid. Het monetaire financiële systeem begint zeer waarschijnlijk nu te transformeren naar een systeem dat de mensheid dient. De onderste steen komt boven. Tegelijk maakt ons bewustzijn een enorme stap in haar ontwikkeling en wordt van ons gevraagd om onze passie te gaan leven en het eenheidsbewustzijn te gaan verkennen en te laten ontstaan. Lees in dit artikel hoe je op een stabiele manier door deze veranderingen heen kunt bewegen; het innerlijke proces, de wisselwerking tussen het innerlijk en de wereld, en de processen in de wereld om je heen.

Lees verder

Maansverduistering 18/19 oktober 2013

Maansverduistering 18/19 oktober 2013

Publicatie datum: 18-10-2013

Beschrijving van de gedeeltelijke Maansverduistering van zaterdag 18/19 oktober 2013.

Lees verder

Twin-star van actieve vrede

Publicatie datum: 12-08-2013

Op 29 juli 2013 en 25/26 augustus is er weer een bijzondere stand van planeten aan de hemel te vinden. Zes planeten zijn dan vanuit de aarde bezien in een zeshoek verbonden met elkaar. Dit fenomeen noemen wij een astrologische Ster-tetraëder of David ster. Als er twee Ster-tetraëders vlak na elkaar verschijnen noemen we dat een Twin star. Dit is een teken van een bijzondere shift in ons bewustzijn. Dit artikel beschrijft vooral de tweede Ster-tetraëder van 25/26 augustus 2013 en het geheel van de beide sterren. De invalshoeken zijn de spirituele inhoud en beleving van de Ster-tetraëders.

Lees verder

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0

Publicatie datum: 24-07-2013

Op 29 juli 2013 en 25/26 augustus zijn er twee bijzondere astrologische constellaties; Twee keer de vorming van een Ster-Tertraeder. Ik heb een update gemaakt (2.0 versie) van het artikel dat in Spiegelbeeld is verschenen.

Lees verder

Scheppen in de nieuwe tijd

Scheppen in de nieuwe tijd

Publicatie datum: 21-04-2013

21 december 2012 zijn we in een nieuwe tijdperk in gegaan. We zijn rond die datum door een soort brandpunt heen gegaan. Het oude is er nog (om te worden losgelaten) en het nieuwe mag ontdekt worden. De nieuwe energie heeft een andere basis dan de oude, de wetten zijn als het ware anders. We zijn nu in een ruimte aangekomen waar wij Scheppers zijn, maar vanuit het ego en ‘de mind’ gedragen wij ons als bedelaars. In dit artikel kun je meer lezen over de veranderingen van de oude naar de nieuwe manier van Scheppen.

Lees verder

Galactische precissie

Jaarhoroscoop 2013 Winterzonnewende 21 december 2012

Publicatie datum: 18-12-2012

Jaarhoroscoop 2013 *************** Dit artikel geeft je helderheid over een groot transformatieproces voor de mensheid met als brandpunt de winterzonnewende van 2012. Het beschrijft vooral de innerlijke processen en hoe het hoogste groeipotentieel te halen uit deze tijd. Een tijd waarin we de mogelijkheid krijgen om ons weer de verbinden met de oorspronkelijke Scheppingsspiraal van de Bron. De weg waarin we de dualiteit achter ons laten om te gaan leven vanuit eenheid.

Lees verder

Nieuwe verbindingen tussen man en vrouw

Nieuwe verbindingen tussen man en vrouw

Publicatie datum: 27-11-2012

Beschrijving van de gedeeltelijke Maansverduistering van woensdag 28 november 2012. Thema's: Nieuwe verbindingen tussen man en vrouw. Mogelijkheden tot heling van afgescheiden ego/persoonlijkheidsdelen.

Lees verder

Samenvallen met jezelf

Samenvallen met jezelf

Publicatie datum: 27-05-2012

2012 is het jaar waarvan de grote profetieën zeggen dat de wereld zoals wij die kennen ophoudt te bestaan. We gaan naar een nieuwe manier van leven. Hogere dimensies van het bestaan willen worden geïntegreerd in ons leven. In de uitputting die vele mensen op dit moment ervaren wordt steeds meer voelbaar dat het oude niet meer voldoet. Toelaten van transformatie wordt steeds dringender. In dit artikel uitleg over het transformatieproces en hoe de Zon- , Maan- en Venus -eclips van mei en juni 2012 ons daarin inspireren en ondersteunen als zeer belangrijke pijlers voor deze tijd van veranderingen nu en de komende jaren.

Lees verder

Bronvermelding en astrologische verwijzingen 2012

Publicatie datum: 02-01-2012

Bronvermelding en astrologische verwijzingen bij jaarartikel 2012

Lees verder

2012: Terug naar de basis

Publicatie datum: 02-01-2012

Astrologisch jaarartikel voor 2012. Dit artikel beschrijft actuele collectieve trends en situaties voor 2012 op persoonlijk, collectief en spiritueel niveau. Met als doel groei, bewustzijn en inzicht te geven in persoonlijke en maatschappelijke situaties.

Lees verder

Actueel in april 2011

Publicatie datum: 09-05-2011

Korte tekst voor de heling van het mannelijke, met you tube fimpje.

Lees verder

De kleur van jouw hart

Publicatie datum: 08-04-2011

Polariteiten willen geïntegreerd worden en brengen ons grote vernieuwing. Alle bestaande structuren en identificaties worden vernieuwd en niets is meer hetzelfde. *2 In dit artikel kun je lezen over de innerlijke achtergrond van wat zich aan het ontvouwen is in Japan, Noord-Afrika en in je eigen leven en ons collectief. Lees verder...

Lees verder

Manifestatie van het etherische

Astrologische jaarartikel 2011

Publicatie datum: 08-01-2011

2011 belooft een jaar te worden waarin de Bron en Moeder Aarde een nieuwe verbinding zullen aangaan, waardoor het etherische zich zal ontvouwen in onze…

Lees verder

De 11-11 / 27-11 poort

Publicatie datum: 12-11-2010

Kort en krachtig geeft dit artikel weer wat de 11-11 poort die tot 27-11 15:00 open is, ons te brengen heeft. Astrologisch is dit de samenstand van Pluto en de Noordelijke Maansknoop in Steenbok

Lees verder

Ons etherisch erfgoed

Publicatie datum: 03-09-2010

Dit artikel gaat over verlichting in de oude en nieuwe energie, scheppingskracht en het ontvouwen van ons etherische veld. Je kunt in dit artikel lezen over de bijwerkingen van deze ontwikkeling in ons.

Lees verder

Een zomer vol kansen deel II

Astrologische zomerartikel 2010

Publicatie datum: 22-06-2010

Dit is deel II van het kosmische astrologie-artikel. Het beschrijft de processen die de komende zomer in ons en in de wereld actief zullen worden. Vooral in juli en augustus 2010 zijn er veel belangrijke astrologische katalysatoren maximaal actief. De optelsom hiervan kondigt enorme veranderingen aan in ons en in de wereld. In dit artikel wordt een deel van de maansverduistering van 26 juni en de zonsverduistering van 11 juli behandeld en komen ook andere belangrijke activatiemomenten voor deze zomer aan bod.

Lees verder

Een zomer vol kansen deel I

Astrologisch zomerartikel 2010

Publicatie datum: 22-06-2010

Dit tweedelige kosmische astrologie artikel beschrijft de processen die de komende zomer in ons en in de wereld actief zullen worden. Vooral in juli en augustus 2010 zijn er veel belangrijke astrologische katalysatoren die maximaal actief zijn. In dit artikel wordt een deel van de maansverduistering van 26 juni behandeld. In het tweede deel komen ook de zonsverduistering van 11 juli en andere belangrijke activatiemomenten voor deze zomer aan bod.

Lees verder

Bronvermelding jaarhoroscoop 2010

Publicatie datum: 17-12-2009

Bronvermelding bij de jaarhoroscoop van 2010:door Manuela van der Knaap www.inzichten.com*1 Jaarhoroscoop 1-1-2010 00:00 Greenwich.Noordelijke Maansknoop…

Lees verder

Groei naar eenheidsbewustzijn

Jaarhoroscoop 2010

Publicatie datum: 17-12-2009

Deze versie op de website bevat extra aanvullingen op het artikel dat gepubliceerd is in het januarinummer van Spiegelbeeld.

Lees verder

Eclips van vernieuwing

Zonsverduistering 22 juli 2009

Publicatie datum: 11-07-2009

Beschrijving van de maans- en zonsverduisteringen van de zomer van 2009. Lees over verantwoordelijkheid, autonomie, slachtofferschap en de dreigende Pandemie.

Lees verder

Grote samenstand in Waterman

14 februari 2009

Publicatie datum: 14-02-2009

Uitleg over de activering van het Watermanprincipe in het voorjaar van 2009. Waarom zons- en maansverduisteringen meer kracht hebben dan samenstanden van planeten. Lees hier de publicatie van april 2009 in Spiegelbeeld.

Lees verder

Mondiale krachten en universele waarden

Deel 2 astrologische jaarhoroscoop 2009.

Publicatie datum: 22-01-2009

Crisissen vragen krachtig leiderschap. In dit artikel kun je lezen over hoe de kredietcrisis en andere crisissen hun weg naar heling zoeken in 2009 en wat de rol daarin is van; Obama en de Verenigde Staten, de Europese Unie en Sarkozy, China en India. Welke rol speelt Israël in het helen van dualiteit naar eenheid voor de hele planeet?

Lees verder

Versnelde groei naar eenheid

Deel I Astrologische jaarhoroscoop 2009

Publicatie datum: 18-12-2008

Deze versie op de website bevat extra aanvullingen op het artikel dat gepubliceerd is in het januarinummer van Spiegelbeeld.

Lees verder