Artikelen

Hier vind je artikelen met verschillende onderwerpen.
Deze zijn ingedeeld in verschillende categorieën.
Klik op de blauwe link om de categorie te openen.

Mijn artikel zijn holografisch geschreven. Dit betekent dat de tekst de meeste impact heeft wanneer je deze niet leest met je verstand of hoofd. Dus probeer niet elke letter te begrijpen. Door gewoon te lezen komen de antwoorden van binnenuit gedurende een (soms langere) periode na het lezen. Bij sommige lezers gebeurt dit al direct tijdens het lezen. De antwoorden kunnen komen door een gevoel, het ineens begrijpen van bepaalde situaties van jezelf of in je omgeving, waardoor het grotere plaatje zichtbaar wordt. De energie en informatie van het artikel brengt je overzicht en verbindt ogenschijnlijke losse situaties in een groter perspectief. Ik wens je een fijne beleving tijdens het lezen.

Een Hartdonatie geven? scroll naar beneden voor informatie.

Astrologie artikelen:

Deze artikelen verwoorden actuele collectieve trends en situaties op persoonlijk, collectief en spiritueel niveau. Met als doel groei, bewustzijn en inzicht te geven in persoonlijke en maatschappelijke situaties. Publicaties op verschillende websites en via e-mail met een gratis abonnement .

Publicaties in tijdschriften:

Lees hier mijn artikelen die gepubliceerd zijn in Spiegelbeeld, onafhankelijk tijdschrift voor Spiritualiteit, Wetenschap, Gezondheid en Milieu. Ook andere tijdschriften, vakbladen en andere publicatievormen.

Hartdonaties:

Schrijven van astrologische en andere artikelen doe ik vanuit mijn passie en om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen en te informeren. Ik ontvang hiervoor geen vergoeding, ook niet van magazines of websites die mijn artikelen publiceren. Als je deze astrologische artikelen zeer waardeert is het mogelijk om mij hiermee te steunen, zodat het ook financieel haalbaar blijft om gratis en vrij te blijven publiceren. Met grote dankbaarheid ontvang ik jouw (HART)donatie. Deze kunt je storten op: NL06RABO 0108499103 tnv.M.van der Knaap, Lisse. BIC-code RABONL2U

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES:

Op mijn tijdlijn op Facebook publiceer ik bijna iedere dag informatie over de elektromagnetische acitiviteit van de Zon en de Aarde. Als mens reageren wij op verschuivingen in het elektromagnetische spectrum van de Zon en Aarde, zoals zonnevlammen (plasma), zonnestorm, onrust in het magnetische veld, Schumannresonantie, Helop Speric Current Sheet Crossings, enz. Deze impact heeft naast de intense processen en licht integratie die ik beschrijf in de astrologische artikelen ook invloed. Je kunt knap beroerd zijn of juist opgetild worden door deze impact. Het versterkt namelijk wat er al in je leeft. Reacties kunnen onder anderen zijn: slecht slapen, hoofdpijn, migraine, hartritme verstoring, plotseling intens moe zijn of slecht zien, wat later weer hersteld, duizeligheid, misselijkheid, spierpijn, stijfheid enz. De afbeelding zijn wetenschappelijke inzichten over de impact van elektromagnetische verstoringen. Ook apparatuur kan storing geven als er verstoringen zijn op het elektromagnetische vlak. Daarom deze updates op mijn tijdlijn op Facebook en straks ook op mijn nieuwe website in een blog. Dit is het adres van mijn tijdlijn: https://www.facebook.com/Manuela.inzichten De berichten zijn openbaar en als je mij volgt dan krijg je bericht in jouw tijdlijn als er nieuwe berichten zijn. Ik accepteer geen vriendschapsverzoeken meer, omdat het er teveel zijn, maar volgen is een prima manier om ook alle informatie te krijgen. En binnenkort op de nieuwe website dus ook als blog te volgen. 

Cosmic rays van spaceweather.com toestemming 

Mocht je gezondheidsclaims tegen komen op deze website en in de artikelen, lees deze dan als mogelijke persoonlijke ervaring. Vanuit het kosmische niveau is iedere ervaring persoonlijk en uniek. De kern van de ervaring is wel hetzelfde, maar de weg er naar toe is voor iedereen anders. Vanuit de oude energie isoleren we een situatie en die moet dan te reconstueren zijn, zodat er een gezondheidsclaim 'bewezen' kan worden. Vanuit de nieuwe energie kan dit niet, dan is iedere ervaring steeds uniek en kan er dus niet worden voldaan aan de wetenschap van de oude energie. Lees daarom de informatie en bekijken wat het jou te zeggen heeft. De teksten willen gelezen worden vanuit het hart, niet vanuit het hoofd en het begrijpen. De artikelen en informatie nodigen je uit om de informatie vanuit verantwoordelijkheid en autonomie toe te passen op situaties in je eigen leven, voel, ervaar wat er met je gebeurt als je leest. Ik wens je veel plezier in mijn domein...


Als je een pdf bestand niet kunt openen, probeer het dan even later nog eens.