De beroepshoroscoop

Aan de hand van jouw Geboortehoroscoop bespreken we de facetten waaraan een beroep voor jou moet voldoen. Er wordt meestal niet concreet aangegeven of je nu Loodgieter of Advocaat moet worden, maar wel welke eigenschappen een beroep voor jou moet hebben. Soms kan er wel een concreet beroep gegeven worden, maar dit kan ook beperkend werken, want je hebt vele mogelijkheden om de Kernkwaliteit naar buiten te brengen. Dit zal dus tijdens het consult duidelijk worden. Vooral je Kernkwaliteit krijgt alle aandacht. Als jouw Kernkwaliteit kan stromen, dan kan jouw wezensessentie aanwezig zijn en voel jij je gelukkig en kun jij helemaal tot je recht komen. Deze kwaliteit is een heel natuurlijke kwaliteit en je hoeft er niet veel voor te doen, om op het gebied van jouw Kernkwaliteit optimaal te functioneren. Je blinkt gewoon uit op dit gebied, dat voelen en weten de mensen om je heen ook. Hoe het eruit ziet als deze kwaliteit niet kan stromen wordt besproken en ook waar de valkuil zit. Deze horoscoop heeft wat facetten van het ‘Kosmisch basisconsult’, maar is helemaal gericht op het beroep en is zeer praktisch. Je gaat weg met een duidelijk gevoel en weten waaraan jouw beroep moet voldoen. Om dit praktisch stap voor stap onder begeleiding in de praktijk te brengen is er de mogelijkheid van begeleiding met coaching.

  • Duur: 1,5 á 2 uur.
  • Kosten: € 99,- per uur voor het consult. ls er voor een speciale vraag veel voorbereiding nodig dan reken ik in overleg voorbereidingskosten.

    Een geluidsopname van het consult wordt nagestuurd via internet. Als je liever cd's wilt hebben dan kan dat. Hiervoor zijn de kosten € 25,-

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken, klik dan hier.