Praktische bespreking en ervaring van de Wezenskwaliteit (Godsvonk)

Ook deze consultvorm van de kosmische horoscoop is gebaseerd op co-creatie en ZIJN. Mijn expertise van de kosmische horoscoop en het energetische werk en jouw praktische expertise van jouw leven komen bij elkaar. De kosmische horoscoop laat je boven de blauwdruk van je persoonlijkheid en ziel uitstijgen naar het niveau van de Godsvonk/Wezensessentie (Geest/bewustzijn). Deze kwaliteit van ZIJN wordt altijd herkend omdat iedereen dit in zijn of haar leven wel heeft geleefd, maar meestal de verbinding ermee weer is verloren. In dit consult wordt jouw persoonlijke ervaring naar het (dag)bewustzijn gebracht en geïntegreerd. Het consult geeft je overzicht en inzicht in je pad. Van binnenuit is er herkenning en bewustzijn van jouw Wezenskwaliteit/Godsvonk. Dit geeft je inzicht en vertrouwen in jouw unieke en praktische manier van ZIJN.

De integratie in je dagelijks leven werkt weken soms zelfs maanden erna door. Daarin maak jij zelf steeds andere keuzes en pas je het nieuwe praktisch toe. Klanten vertellen dat ze na jaren soms nog steeds andere invalshoeken van informatie uit de geluidsopname van het consult halen die ze dan praktisch kunnen toepassen. Dit komt omdat dit consult gaat over de grote rode draad door je leven en de steeds herhalende overkoepelende patronen. Ook het overlevingsmechanisme wordt helder gemaakt.

We kunnen ook kiezen voor de inbreng van een specifiek kristal of geometrie sierraad, die speciefiek bij jou Wezenskwaliteit past of op het moment van het consult jou kan ondersteunen om jouw Wezenkwaliteit te laten ontvouwen of het overlevingsmechanisme kan laten doorstromen. Deze mineralen of hangers kunnen dan dienen als energetisch anker of hulpmiddel als je besluit deze aan te schaffen. Dan kun je thuis steeds opnieuw door de mechanisme heen bewegen en dus praktisch op alle levensgebieden toepassen. Het is het steeds opnieuw herinneren door het ervaren van de frequentie van de hulpmiddelen.

Er wordt ook een geluidsopname gemaakt van het consult, die later via internet wordt verzonden. Je kunt ook zelf een USB stick meenemen, dan zet ik de opname direct erop.

Het consult bestaat dus uit praktische informatie en uitwisseling over jouw Wezenskwaliteit(Godsvonk) en je overlevingsmechanisme. Jouw persoonlijke ervaringen dienen als anker om de informatie te integreren. Deze inbreng is dus van groot belang tijdens het consult en hierdoor kan het ontvouwen en op een organische manier van binnenuit komen.

Ook wordt het overlevingsmechanisme besproken, zodat je zelf kan gaan herkennen wanneer je in je Wezenskwaliteit bent en wanneer je leeft vanuit het overlevingsmechanisme. Je krijgt als het ware overzicht in de grote patronen die zich steeds herhalen in jouw leven.

Praktisch informatief consult : Je kunt ook kiezen voor alleen maar praktische informatie over de kosmische horoscoop met een minimale energetische inbreng. Dan kan het consult in 1 of 1,5 uur telefonisch of met Skype.

Specifieke vragen; Zoals beroep, welke activaties en processen zijn er actueel de komende tijd en ook relatievragen kunnen worden meegenomen in het consult. In de praktijk blijkt meestal dat prangende vragen altijd aansluiten bij de Wezenskwaliteit en het overlevingsmechanisme. Als je hier meer over wilt weten, bel dan gewoon even. Dan bekijken we in hoeverre het consult passend is en hoeveel tijd we nodig hebben voor het betreffend consult.

Je kunt ook kiezen voor een verdieping van dit consult. Kijk dan bij: 'Ontvouwen van de Wezenkwaliteit (Godsvonk)  Dit consult heeft een wachtlijst van meer dan een half jaar en wordt straks op de nieuwe website in een nieuw jasje gegoten met andere consulten samen in een dagdeel consult.

Financiele investering:

Duur consult alleen praktische bespreking: Praktisch informatief consult ongeveer 1 uur x 99 euro per uur. (Ik bereken de zuivere opname tijd van de geluidsopname)

Duur consult praktische bespreking met energetisch hulp voor het doorbreken van patronen: duurt gemiddeld 2/2,5 uur per consult x 99 euro per uur.

Bel voor een afspraak: 0252 521882 of 06 24 24 4 789

Lokatie: Dit consult kan telefonisch of met skype.  

Lees de uitleg over kosmische astrologie in mijn column in Spiegelbeeld, onafhankelijk tijdschrift voor Spiritualiteit, Wetenschap, Gezondheid en Milieu. Klik hier! voor de algemene uitleg over de kosmische kernkwaliteit en hier!! voor de uitwerking van de kosmische kernkwaliteit in het dagelijks leven.

Praktijk van Manuela van der KnaapMocht je interesse hebben in dit consult, stuur dan even een mail via het contactformulier of bel voor het maken van een afspraak.

Praktijk van Manuela van der Knaap