De kosmische kinderhoroscoop

Kinderen worden geboren met hun Kernkwaliteit vaak nog actief. Hun wezensessentie is voelbaar aanwezig, daarom zijn wij allemaal zo dol op baby’s en kleine kinderen. Een baby hoeft alleen maar te ZIJN en te ontvangen en kan zo zijn wezensessentie helemaal door laten stralen. Wij als ouders kunnen de Kernkwaliteit/wezensessentie van onze kinderen stimuleren en begeleiden, zodat zij een compleet en gelukkig mens kunnen zijn en blijven, en weten wie zij in WEZEN zijn. Maar als ouder heb je natuurlijk niet alles in de hand en voor het zeggen en kun jij je kind alleen maar zo goed mogelijk begeleiden.

De Kosmische kinderhoroscoop geeft je als ouder handvatten om de wezensessentie van je kind te gaan herkennen. Als het kind de eigen wezensessentie kent en daarin ondersteund wordt, zal het kind deze wezensessentie waarschijnlijk met meer gemak integreren in het leven. De verbinding met de wezensessentie kan dan niet volledig afgesloten worden, maar praktische aarding vinden in het dagelijks leven. Het kind hoeft dan niet zoals voorgaande generaties, vanuit overleving, de eigen Kernkwaliteit af te wijzen en ook te gaan leven vanuit overleving. Wat voor de meeste mensen het overlevingspunt in de horoscoop is, wordt dan voor onze kinderen een aardingspunt, waar de Kernkwaliteit/wezensessentie geïntegreerd wordt in de stof. Dit consult geeft je inzicht in de Kernkwaliteit/wezensessentie van jouw kind en we zullen bespreken hoe je de integratie van deze kwaliteit in het dagelijks leven kunt stimuleren en begeleiden.

Je gaat de Wezenskwaliteit bij een kind meestal pas herkennen en duidelijker tot uitdrukking zien komen rond 2,5 jarige leeftijd. Als we een horoscoop duiding doen van een baby, dan creeren we vooral een energetisch pad, waardoor het kind gemakkelijker zijn of haar Wezensessentie integreert in het dagelijks leven. 

NIEUW!! Bij kinderen vanaf 6-7 jaar, is het mogelijk om op een spelende manier met de kristallen ondersteuning te vinden voor de Wezenskern en ouders inzicht te geven in de Wezenskwaliteit en overlevingsmechanisme. Het mineraal (kristal-edelsteen) gaat het kind dan verder helpen om de Wezensessentie te ondersteunen, door in het bewustzijn van het kind het energetische pad te openen. Dit is meestal direct zichtbaar bij het kind.

Duur: 1 á 1,5 uur
Kosten: € 99,- per uur voor het consult.

Een geluidsopname van het consult wordt nagestuurd via internet. Als je liever cd's wilt hebben dan kan dat. Hiervoor zijn de kosten € 25,-

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken, klik dan hier.

Uitgebreide kosmische kinderhoroscoop
Als dat gewenst is kan een uitgebreidere versie van de Kosmische kinderhoroscoop een mogelijkheid zijn. Als je bijvoorbeeld graag wilt weten waar de kwaliteit van jouw kind met jou en/of je partner botst. Of wat komt jouw kind jou en je partner brengen aan levenslessen en wat hebben jij en je partner je kind te bieden? Dit zijn mogelijke vragen waar je wellicht graag inzicht in wilt hebben. In overleg wordt bepaald of deze uitgebreide Kosmische kinderhoroscoop wenselijk is. Kosten en duur van een eventuele sessie gaan in overleg. Voor ouders die kritisch naar zichzelf durven kijken.