Voetnoten jaarartikel 2014 in Spiegelbeeld

Voetnoten jaarartikel 2014 in Spiegelbeeld

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 08-03-2014

Voetnoten bij de compilatie van het artikel in Spiegelbeeld maartnummer 2014.

Bronvermelding en astrologische verwijzingen:

*1 Logan Laplante: http://www.collective-evolution.com/2014/01/07/this-is-what-happens-when-a-kid-leaves-traditional-education/      

Je kunt het filmpje ook kijken om in het jaarartikel op mijn website, klik hier!

Ken Robinson: Do schools kills creativity:

http://www.ted.com/talks/ken_robinson_says_schools_kill_creativity.html; met ondertiteling.  Je kunt het fimpje ook kijken in het jaarartikel op deze website, klik hier!

*2 Transit zwarte Maan stond conjunct Priapus in Kreeft. Geeft correctie van het overlevingsmechanisme. Het overlevingsmechanisme dat bij deze kernkwaliteit hoort is energie of emotioneel zuigen of leeg gezogen worden, afwezigheid van stevige authenticiteit/eigenheid en verantwoordelijkheid.

*3 Op uitzending gemist van het programma ‘Boeken met Wim Brands’ gesprek met Rob riemen over zijn boek ‘De universiteit van het leven’.

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1389347  Het gesprek begint op 16 minuten en 10 seconde van dit filmpje.

-De gecorrigeerde zwarte Maan komt al op 31 januari 2014 in Leeuw, gaat op 12 mei weer terug naar Kreeft om vervolgens op 16 juni tot 17 september in Leeuw te blijven. Tussen 20 november en 31 januari 2015 staat de gecorrigeerde zwarte maan ook in Leeuw. De niet gecorrigeerde zwarte maan staat van 5 maart 2014 tot 29 november 2014 in Leeuw.

*4 De sprong wagen vanuit vertrouwen Zuidelijke Maansknoop in Stier 8ste huis naar noordelijke maansknoop in het 2de huis in Schorpioen.

*5 Noordelijke Maansknoop in het tweede huis in Schorpioen 5de graad en 6de graad gecorrigeerde Noordelijke Maansknoop. Conjunct Saturnus in Schorpioen 2de huis, driehoek Jupiter (Jupiter staat ook conjunct Zwarte Maan, zwarte Zon, Diamant en MC) Jupiter conj. Zwarte Maan in Kreeft 10de huis, inspireren ons om structuren van binnenuit te laten ontstaan. De eigen weg volgen van het innerlijk en daarmee deze verbinding helen.

Aarding (priapus) van de zwarte Maan staat in Steenbok met Venus als laatste planeet.

*6 Maan in 3de huis IC Zon Pluto Mercurius Diamant Priapus Venus in 4de huis alles in Steenbok.

*7 Gecorrigeerde Noordelijke Maansknoop gaat eind februari naar Weegschaal; 20 februari 1 dag in Weegschaal dan vanaf 25 februari 2014 in Weegschaal tot eind 2015. Niet gecorrigeerde Noordelijke Maansknoop gaat op 23 maart 2014 Weegschaal in.

*8 Zwarte Maan staat in Leeuw zie bij*3- en de jaarhoroscoop laat Mars op de ascendant zien in een molen met bijna alle planeten betrokken. Maan, Zon, Pluto, Mercurius, Diamant, gecorrigeerde Priapus, Priapus en Venus in Steenbok 3 en 4 de huis vierkant Uranus in Ram, vierkant zwarte Zon, Jupiter, gecorrigeerde zwarte Maan in Kreeft, zwarte Maan in Kreeft in het 10de huis, vierkant Mars op de Ascendant in Weegschaal. (hoofdkruis).

*9 Vanaf 3 maart 2014 komt de niet gecorrigeerde zwarte Maan in Leeuw. Ook is op 3 maart 2014 Pluto in samenstand met de Diamant. Dit veroorzaakt enorme druk om vanuit verstilling en authenticiteit te leven. Beide activaties samen geven een expressie vanuit verstilling van de kern.  

Deel 2 

2014 Een nieuw begin.

Verschenen in het aprilnummer 2014 van Spiegelbeeld.

Geschreven door Manuela van der Knaap, www.inzichten.com

Voetnoten, bronvermelding en astrologische uitleg:
Jaarhoroscoop voor de wereld 1-1-2014 00:00 GMT Greenwich
*1 Noordelijke maansknoop in het tweede huis in Schorpioen 5de graad en 6de graad gecorrigeerde Noordelijke Maansknoop. Beelden komen uit het boek: Beeldgids van der dierenriem van Helene W. en Willem A.Koppejan ISBN: 90-202-1670-8 De Noordelijke Maansknoop staat conjunct met Saturnus in Schorpioen.
*2 Het te veel aan structuur wordt in de jaarhoroscoop 2014 terug gevonden bij het overlevingsmechanisme van Maan, Zon, Pluto, Mercurius, Diamant, Priapus en Venus in Steenbok in het3de en 4de huis. Chaos valt in de jaarhoroscoop 2014 onder de wond van Cheiron conjunct Neptunus in het 5de huis.
*3 Noordelijke Maansknoop in het tweede huis in Schorpioen 5de graad en 6de graad gecorrigeerde Noordelijke Maansknoop. Conjunct Saturnus in Schorpioen 2de huis, driehoek Jupiter (Jupiter staat ook conjunct Zwarte Maan, zwarte Zon, Diamant en MC) Jupiter conj. Zwarte Maan in Kreeft 10de huis, inspireren ons om structuren van binnenuit te laten ontstaan. De eigen weg volgen van het innerlijk en daarmee deze verbinding helen.
-Zwarte Maan in Kreeft 10de huis, inspireren ons om structuren van binnenuit te laten ontstaan. De eigen weg volgen van het innerlijk en daarmee deze verbinding helen. De zwarte Zon opent de zwarte Maan in Kreeft tot aan de Wezenskern die ook de Bron zelf is.
*4 Monsanto kreeg patent op natuurlijke broccoli in Europa……
http://www.naturalnews.com/041014_Monsanto_seed_patents_GMOs.html#
http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/07/monsanto-krijgt-patent-op-broccoli/#.Utk4ZXlgUdk
Pluto in Steenbok in receptie met Saturnus in Schorpioen. Zwarte Maan in Kreeft brengt aandacht voor voeding en innerlijke voeding.
*5 Zwarte Maan staat in Leeuw zie bij*6 en de jaarhoroscoop laat Mars op de ascendant zien in een molen met bijna alle planeten betrokken. Maan, Zon, Pluto, Mercurius, Diamant, gecorrigeerde Priapus, Priapus en Venus in Steenbok 3 en 4 de huis vierkant Uranus in Ram, vierkant zwarte Zon, Jupiter, gecorrigeerde zwarte Maan in Kreeft, zwarte Maan in Kreeft in het 10de huis, vierkant Mars op de Ascendant in Weegschaal. (hoofdkruis).
*6 Jaarhoroscoop voor de wereld 1-1-2017 00:00:00 GMT Greenwich. De zwarte Maan staat in die horoscoop in Schorpioen in 2de huis, Priapus (overleving) in Stier in het 8ste huis. Ik verwacht dat er dan een nieuwe stroom op gang komt in ons collectieve waardesysteem. Misschien maken we dan wel de sprong naar één wereldmunt of lokale munten. Filmpje van Willem Middelkoop: www.rtlnieuws.nl/economie/home/big-reset-willem-middelkoop-legt-uit-15-minuten Je kunt dit fimpje ook kijken op mijn website www.inzichten.com in het jaarartikel 2014
*7 http://www.edelmetaal-info.nl/2013/12/bitcoin-uitgelegd/ door Peter B.Meijer.
Onderaan deze column staat het YouTube filmpje van Karen Hudes. Hier nog een andere link waar zij uitleg geeft over de situatie. http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/money/karen-hudes-predicts-permanent-gold-backwardation.html Of kijk de filmpjes op mijn website www.inzichten.com in het jaarartikel 2014
*8 Uitzending van Tegenlicht VPRO op 26 januari: http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2013-2014/de-biecht-van-de-bankier.html
*9 Bijna nieuwe Maan op 1-1-2014 jaarhoroscoop 2014. Maan en Zon in samenstand in Steenbok.
*10 Maan, Zon, Pluto, Mercurius, Diamant, gecorrigeerde Priapus, Priapus en Venus in Steenbok 3 en 4 de huis is de top van een vlieger die verbonden is met een groot driehoek tussen Noordelijke Maansknoop driehoek Cheiron driehoek en MC, zwarte Zon, Jupiter, gecorrigeerde zwarte Maan in Kreeft, zwarte Maan in Kreeft in het 10de huis. Dit is een spirituele grote driehoek en dus niet gemakkelijk vanuit lagere niveaus te doorgronden.
*11 Aarding (priapus) van de zwarte Maan staat in Steenbok met Venus al laatste planeet.
*12 SMCO: http://www.collectiefonrecht.nl een collectief initiatief om erfbelasting terug te vorderen van de Belastingdienst.
*13 De zwarte Maan achtbaan eindigt in de Diamant conjunct Pluto in Steenbok. Kosmische octaaf is stilte en stabiliteit.
*14 Cheiron conjunct Neptunus in Vissen in het 5de huis.
*15 De gecorrigeerde zwarte Maan komt al op 31 januari 2014 in Leeuw, gaat op 12 mei weer terug naar Kreeft om vervolgens op 16 juni tot 17 september in Leeuw te blijven. Tussen 20 november en 31 januari 2015 staat de gecorrigeerde zwarte maan ook in Leeuw. De niet gecorrigeerde zwarte maan staat van 5 maart 2014 tot 29 november 2014 in Leeuw. De Leeuwenergie wordt neergezet/geaard in Priapus in Waterman.
*16 Vitaness https://www.vitaness.nl/

 

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.