Ster-tetraëder van geniale vernieuwing bronvermelding

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 05-07-2013

Als je het hele artikel wilt lezen of downloaden, open dan het pdf file met het pdf-icoontje aan de rechter kant van de pagina. 

Er is nog een tweede Ster-tetraeder op 25/26 augustus 2013 wat deze gebeurtenis nog krachtiger en bijzonder maakt. Hierover en over het geheel van de twee sterren ga ik nog iets schrijven en publiceren op de website. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de homepage, dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

 

Gepubliceerd in het tijdschrift Spiegelbeeld in het juli/augustus nummer 2013.

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing

Bronvermelding en verwijzingen:


©Geschreven door Manuela van der Knaap, www.inzichten.com

*1 Ster-tetraëder 29 juli 2013: Pluto in Steenbok, Saturnus in Schorpioen, Venus in Maagd, Jupiter, Mars, Mercurius, Zwarte Maan en Zwarte Zon in Kreeft, Maan in Stier Neptunus conjunct Cheiron in Vissen. Pluto is officieel geen planeet meer, maar heeft wel energetisch de werking van een planeet in de zeshoek. Het sextiel van Pluto en Saturnus is aan de ruime kant iets meer dan 4 graden orb, maar zeker nog voldoende om de zeshoek kracht te geven.
*1a T-vierkant; Pluto in Boogschutter oppositie Saturnus in Tweelingen met beide vierkant naar de Zon in Maagd. Het vreemde, buitenland, reizen, religie en visie zijn hier de onderwerpen.
*2 Ster-tetraëder 05 september 2001 vroeg in de ochtend rond 5 uur GMT maakt de Maan de zeshoek dicht. Persoonlijk vind ik de orb van planeten erg ruim. Voor een bijzondere samenstand zoals een Ster-tetraëder kun je deze wel wat ruimer nemen. De Ster-Tetraëder van 29 juli 2013 is veel strakker. De Zon in Maagd maakt een T-vierkant naar Pluto in Boogschutter en Saturnus in Tweelingen , die beide deelnemen in de Ster-tetraeder. Als je meer wilt weten over zeshoeken en hun praktische effect op de wereld; Mary Fortier Shea heeft onderzoek gedaan naar zeshoeken. www.maryshea.com
*3 29 juli 2013 tijd niet relevant, de Maan sluit de zeshoek tussen 11 uur en 21:30 GMT tijd. Duiding doe ik dus alleen vanuit de dierenriemtekens, niet vanuit de huizen. Saturnus staat conjunct de Noordelijke Maansknoop in Schorpioen.
*4 Zon in Leeuw vierkant Maan in Stier en vierkant Saturnus in Schorpioen. Uranus in Ram vierkant Mercurius, Mars en Jupiter in Kreeft en vierkant Pluto in Steenbok.
*5 Horoscoop Ster-tetraeder 5 september 2001 zie bij punt

*4. Ontladen van spanning van een T-vierkant tegenover de Apex Zon in Maagd. Dus Vissen, opoffering, martelaarschap.
*6 Zon in Leeuw op de apex.
*7 Zon in Leeuw de spanning ontlaadt zich in het tegenoverliggende punt in Waterman).
*7a Venus in Maagd oppositie Cheiron conjunct Neptunus in Vissen geeft vreemde bewegingen als het gaat om waarden. Maar ook zuivering van waarden dienstbaar aan het collectief/massa en daardoor heling van gewonde eenheid. Maan in Stier oppositie Saturnus in Schorpioen veiligheid versus verandering van structuren. Maar ook het samenkomen van vorm met innerlijke waarden.
*8 Noordelijke Maansknoop conjunct Saturnus in Schorpioen op de 13de graad. Afbeeldingen uit boek Koppejan…
*8a Pluto in Steenbok in receptie met Saturnus in Schorpioen. Veroorzaakt grote transformatie van structuren en bestuur.
*9 Uranus in Ram vierkant Mercurius, gecorrigeerde zwarte Maan, Zwarte Zon, Mars, Jupiter, niet gecorrigeerde zwarte Maan in Kreeft. En Uranus vierkant Priapus, Pluto en Diamant in Steenbok.
*10 Als deze strijd op de lagere octaaf van deze schorpioengraad transformeert naar een hogere octaaf, dan wordt het ‘In een geïmproviseerd laboratorium is een uitvinder op het punt succes te bereiken.’ Tweede beeld uit het boek Koppejan …
*11 Mercurius, gecorrigeerde zwarte Maan, Zwarte Zon, Mars, Jupiter, niet gecorrigeerde zwarte Maan in Kreeft oppositie Priapus, Pluto en Diamant in Steenbok.
*12 Zon in Leeuw vierkant Maan in Stier en vierkant Saturnus in Schorpioen.
*13 Mercurius staat bij de zwarte Maan in Kreeft voorop en krijgt dus alle kracht van de rest van de samenstand van planeten. Het gaat hier om Multi-dimensioneel gebruiken van gedachtenkracht.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.