Neptunus en Cheiron samenstand

Illusie, bedrog, religie en eenheid

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 22-04-2010

In deze column kosmische astrologie laten we de wijsheid van astrologie spreken om inzicht te geven in actuele situaties in de maatschappij en in je eigen leven. Onze invalshoek is de kosmische astrologie. Dit is de astrologie van de kernkwaliteit, het goddelijke ZIJN in de mens en beschrijft de weg van dualiteit naar eenheid. De komende twee maanden behandelen we de samenstand van Cheiron met Neptunus in Waterman.
Deze samenstand maakt ons o.a. bewust van projectie, de Bron, illusie en bedrog, spiritualiteit, collectieve zaken, het omgaan met bewustzijn, eenheid versus dualiteit en ongelijkwaardigheid. Hierin worden we ons bewust van onhoudbare situaties en de noodzaak te groeien en te veranderen, zowel in het persoonlijke leven als op collectieve schaal.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.