Terug naar de Bron

Jaarhoroscoop 2009 Deel I

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 20-12-2008

2009 is een jaar met grote uitdagingen. De crisissen in de wereld laten ons luid en duidelijk zien dat we toe zijn aan bezinning en vernieuwing. In dit artikel kun je lezen waar en waarom dit noodzakelijk is. Een bijzondere stand van Pluto en Mars in 2009, brengen ‘de goddelijke hand’ in het komende transformatieproces. Macht, de wil en het mannelijke zijn punten van aandacht. Ook vind je in dit artikel inspiratie voor een nieuwe manier van leven en ondernemen, vanuit het innerlijk, organisch en cyclisch verbonden met het grote geheel.

Open het artikel door op het pdf icoontje rechts bovenin te klikken.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.