Column Kosmische astrologie dec. 08

Column Spiegelbeeld

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 17-12-2008

Het eerstedeel met uitleg over de mogelijkheden van kosmische astrologie.
Column van Manuela van der Knaap in het spirituele blad Spiegelbeeld december 2008.

Deze maand geef ik uitleg over een nieuwe vorm van astrologie. Ik noem deze vorm van astrologie 'kosmische astrologie. Deze vorm van astrologie is erop gericht om je in verbinding te brengen met jouwe unieke kernkwaliteit. Deze kernkwaliteit is jouw persoonlijke verbinding met de Bron, het is jouw Kenr en eenheidsbewustzijn en uit zich in een kwaliteit van ZIJN.
 
In het maart nummer van 2009 kun je lezen over de praktisch uitwerking van de kosmische kernkwaliteit in het dagelijks leven.

Klik hier om naar dit artikel te gaan

Open het artikel door op het pdf icoontje rechts bovenin te klikken.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.