Column Kosmische Astrologie april 09

Grote samenstand in Waterman

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 01-04-2009

Column van Manuela van der Knaap in het spirituele blad Spiegelbeeld april 2009.

Gezien vele op de website kijken en vragen stellen over de grote samenstand van planeten in Waterman op 14 februari 2009, wil ik mijn inzicht hierover delen op mijn website. Hier het artikel dat gepubliceerd is april 2009 in Spiegelbeeld, onafhankelijk tijdschrift voor Spiritualteit, Wetenschap, Gezondheid en Milieu.
 
Deze maand bespreken we het Watermanprincipe dat nu zeer actief is als voorbereiding voor het intreden van het Watermantijdperk. Deze kracht van vrijheid, gelijkwaardigheid en broederschap laat zich nu heel krachtig voelen. 
 

Open de PDF rechts bovenin.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.