De kracht van de kosmische kern

De Zwarte Maan in Leeuw

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Astrologie artikelen

Publicatie datum: 18-07-2005

Vanaf 28 april 2005 tot 22 januari 2006 ligt de nadruk kosmisch gezien in het dierenriemteken Leeuw. (De zwarte Maan in Leeuw) Dit biedt ons zowel persoonlijk als collectief de mogelijkheid om de energetische kwaliteiten van het kosmische niveau van het dierenriemteken Leeuw te leren kennen en integreren in onszelf en onze leefomgeving.
 
Creatieve kosmische Kern versus ego
Op 3D bewustzijnsniveau staat het teken Leeuw voor het ego. Maar op een meer omvattend bewustzijnsniveau, staat het dierenriemteken Leeuw voor de kwaliteiten van de creatieve KERN. Het IK van de kernkracht. Je hebt de kracht van je eigen IK nodig, een middelpunt waar omheen alles in jouw belevingswereld zich organiseert. De Zon is de heerser van het dierenriemteken Leeuw en laat ons dus ook zien, hoe alles om de Zon draait in ons Zonnestelsel. Wij als mens hebben ook een kern nodig om een individu te kunnen zijn. Als kind en opgroeiend mens zijn de meerdere IK-fases van groot belang. Waardoor je besef krijgt van de eigen creatieve scheppings-kracht en macht. Het ja en het nee. Als kind speel je hier meestal op een heel natuurlijke manier mee. Besef van het eigen IK en de Kern, maakt dat jij je eigen ruimte inneemt, in je lichaam en existentie en vanuit deze Kern jouw wereld creëert en dus vult met wie jij in wezen bent. Maar vergeet niet, dat onze Zon weer om de Grote Centrale Zon heen draait, het organiserende principe van een nog groter geheel. Als je in contact bent met jouw Kern, dan functioneer je automatisch in synchroniteit (en Multi-dimensionaliteit) van zo boven zo beneden. De wetmatigheid van zo klein, zo groot, in steeds grotere omvattendheid.
  
Kunstwerk van Jet Voorman
 
KunstwerkKosmische waarden van Leeuw
Het open kanaal van de Zwarte Maan in Leeuw, nodigt je uit, om je leven te creëren vanuit jouw wezensessentie en je door de inspiratie van jouw Kern te laten leiden. “Laat je leiden en inspireren om met plezier te creëren vanuit je Kern", vraagt Zwarte Maan in Leeuw. Dus te genieten van het creatieproces. Stem je af op de ongebreidelde en niet ophoudende inspirerende stroom van creatieve kosmische energie, die je continu kunt ontvangen en doorgeven in jouw creatieve scheppingsproces. Deze stroom zal je blijven voeden en als je deze inspirerende creatieve stroom weer uit laat stromen, creëer jij precies dat wat jij nodig hebt. Hierdoor zullen de ‘tekorten’ in je leven opgevuld worden en creëer je waarvan jij het meest gelukkig wordt. Als jij jezelf gelukkig kan maken, dan ben je niet langer afhankelijkheid van anderen en is er geen reden meer tot angst voor tekort of verlies. Je bent dan een stralend en inspirerend mens. De inspiratie en de drijfveren die niet werkelijk bij jouw Kern en jouw waarheid horen, zullen wegvallen. Er zullen zich nieuwe wegen openen, die wel bij jou passen en hoogst inspirerend zijn en geleefd worden in gelijk-WAARDIGHEID, openheid, waarheid en vrijheid. (aardingspunt Priapus in Waterman) Je kunt je inspiratie op een natuurlijke en sociale manier delen met de omgeving, want er is geen tekort meer. Je zult op de juiste tijd en plaats afgestemde creatieve inspiratie ontvangen. En dat wat goed is voor jou, is dan automatisch ook goed voor de omgeving, omdat het is afgestemd op het grotere geheel. Want jij wordt geleid en geïnspireerd vanuit je kosmische Kern. Dit is het groeiproces dat Zwarte Maan in Leeuw ons aanbiedt.

Als je geïnteresseerd bent in de kunstwerken en energetische mozaïeken of workshops van Jet Voorman, kijk dan op http://nl.msnusers.com/hARTVibrations. Haar energetische kunst- en mozaïekwerken zijn te koop.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.