De doorgang van de Maansverduistering

De energieën tijdens de Maansverduistering van 5 juni 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Astrologie artikelen

Publicatie datum: 10-06-2020

Geschreven door Manuela van der KnaapExtra update van de energieën rondom Maansverduistering in bijschaduw van afgelopen vrijdag 5 juni 2020 en de doorgang naar de totale Zonsverduistering van zondag 21 juni 2020. We gaan van zwaarte naar lichtheid en de doorgang was goed voelbaar tijdens de Maansverduistering. Lees meer hieronder…
 
Earth ascension www.inzichten.com
 
Energetisch lastige Maansverduistering
De energie van de Maansverduistering in bijschaduw van vrijdag 5 juni 2020 was een hele pittige.  Een Maansverduistering in bijschaduw is geen echte Maansverduistering, maar het licht van de volle Maan wordt door de schaduw van de Aarde enigszins gedimd. De ervaring leert dat dit energetisch lastige Maansverduisteringen zijn, omdat de energie als het ware blijft hangen. Met een volle Maan of een totale Maansverduistering wordt de energie wel goed verankerd. Dat kan soms behoorlijk intens zijn, maar intern komt de boodschap van de energie wel aan en kan worden verwerkt. Dat is anders bij deze Maansverduisteringen in bijschaduw en misschien kunnen we het beter zien als een vervorming van de energie. De energieën zijn complex en ingewikkeld en geven mogelijk meer interne chaos en onduidelijkheid.
 
Een doorgang
En dat was zeker het geval. De energie was voor de doorgang van deze (bijna) Maansverduistering een beetje moedeloos, zonder richting en af en toe zelfs ronduit depressief. Dat zijn veel gehoorde klachten rondom deze Maansverduistering. De maximale verduistering was rond 21:30 en dat was goed voelbaar. Er was tijdens het Webinar een soort shift rond die tijd, alsof we ergens doorheen gingen. Vanuit een zwaar gevoel ontstond er een enorme lichtheid. Het was echt soort doorgang, alsof we in een nieuwe ruimte kwamen. 
 
Integratie
Deze opening was natuurlijk niet exclusief voor de deelnemers aan het Webinar, maar de integratie van de energie diep in iedere cel en zorgt ervoor dat praktisch in jouw dagelijks leven de lichtheid tot uiting komt. Tijdens het Webinar kan deze integratie met meer gemak gemaakt. En met de opbouw van mineralen waar we mee samenwerken tijdens het Webinar, is de reis een zeer aangename met veel extra heling en opening in jezelf van binnenuit.
 
Zielepersoonlijkheid
Na deze doorgang kwam er een enorme integratie van zeer hoogfrequent licht, dat in ieders veld (van wie daaraan toe was) binnenkwam via de ‘nieuwe’ sterren die 2 meter boven het hoofd en 2 meter onder de voeten in het nieuwe energielichaam zijn ontstaan, de afgelopen maanden. De integratie was tot diep in de cellen van het lichaam en met het niveau in het kosmisch Hart dat we ‘de Zielepersoonlijkheid’ zijn gaan noemen. De Zielepersoonlijkheid is de vertegenwoordiger van ons multi-dimensionale Zelf en deze krijgt dus naar mate deze laag zich meer opent en integreert in het lichaam een gezicht en een identiteit die de ‘ego-persoonlijkheid’ vervangt.
 
Nieuwe grond
Deze integratie gaf een enorme stabiliteit en lichtheid in het hele energielichaam en fysieke lichaam. Met diepe heling voor de verschillende lagen van de persoonlijkheid die op een nieuw niveau kon aankomen. Maar ook nieuwe grond onder de voeten kon vinden en daardoor weet je beter wie je bent en waar je voor staat. (Diamant in het 2de huis van de Maansverduistering.)
 
Van zwaarte naar lichtheid
Rondom deze bijna Maansverduistering was het elektromagnetische hartstikke pittig. Dus ook na deze opening in het nieuwe energielichaam was het in het weekend voor sommigen weer heel intens en zette het hoogfrequente x-ray licht (zonnevlammen) veel in beweging. Dus dit proces van integratie en het steeds opnieuw de doorgang vinden van zwaarte naar lichtheid gaat door. Ik heb een extra Webinar ingepland voor a.s. vrijdag 12-6, om gelijke pas te houden met de huidige ontwikkelingen en ze daardoor met ‘ease and grace’ te kunnen integreren. De actieve zonnevlam staat nu op de Aarde gericht en het ziet er naar uit dat deze nog wel wat flinke zonnevlammen gaat produceren, waarschijnlijk zelfs tot C-klasse aan toe. En dat zijn flinke. (Zuidelijke Maansknoop in Boogschutter oppositie Noordelijke Maansknoop in Tweelingen.)
 
Eclipsserie 
De Maansverduistering is een onderdeel van een groter complexer geheel van verduisteringen. De totale ringvormige Zonsverduistering van zondag 21 juni 2020 is de kern van de verduisteringen. En daarna is de hekkensluiter opnieuw een Maansverduistering in bijschaduw. Dat is waarschijnlijk weer zo’n energetische ingewikkelde energie.
 
De totale Zonsverduistering die er nog aankomt laat veranderingen zien van het maatschappelijk bestuur, visies die bijgesteld moeten worden en een roep om het bundelen van krachten en het vieren van de diversiteit.
 
Heb het goed…
©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com 
 
LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN
Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:
Dit is het artikel over de processen rondom de volle SuperMaan van 7 mei 2020:http://www.inzichten.com/artikelen/astrologie-artikelen/de-ware-essentie-van-liefde-en-waarden.html
En het nieuwste artikel over de Maansverduistering in bijschaduw van vrijdag 5 juni 2020: http://www.inzichten.com/artikelen/astrologie-artikelen/herstel-van-het-oorspronkelijke-mannelijke.html
Jaarartikel over 2020: http://www.inzichten.com/artikelen/astrologie-artikelen/%E2%80%98christmas-ring-of-fire%E2%80%99-en-2020.html 
 
DONATIES zijn enorm welkom, zodat ik tijd kan reserveren om deze elektromagnetische updates steeds iedere dag te blijven plaatsen. Jouw Hartdonatie is van harte welkom: Kijk voor de gegevens op http://www.inzichten.com/artikelen/
 
VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Online activatie&meditatie EXTRA WEBINAR op vrijdagavond 12 juni 2020 om 19:45. DEELNAME 10 EURO.Tegenwoordig is er bijna iedere week een webinar i.v.m. de intense collectieve situatie en om in verbinding te blijven ten eerste met onszelf, maar ook met de nieuwe ontwikkelingen van het universum en de Aarde. Kijk in de agenda van mijn website voor de data en om te registreren.
Je kunt je registreren met een link op www.inzichten.com/agenda bij de betreffende datum. (zie ook de link hier onderaan.) Met dit webinar openen we het nieuwe multidimensionale plasma energielichaam vanuit jouw eigen kosmische hart en laten dit steeds verder ontvouwen. Er is begeleiding tijdens het webinar om te ontspannen en van binnenuit in de onvoorwaardelijkheid te komen in rust en veiligheid met jezelf. Alles ontstaat en ontvouwt zich vanuit overgave en van binnenuit. Met de online activatie&meditatie versterken we ook het multidimensionale plasma energielichaam, waardoor je ook veel makkelijker het plasma fotonenlicht kunt ontvangen en kunt laten doorstromen. Je kunt dan juist de hogere frequenties en elektromagnetische verstoringen met meer gemak opvangen en omzetten naar bliss-ervaringen. Je kunt ook tot rust komen en in jezelf zakken vanuit onvoorwaardelijkheid tijdens deze webinars, en er is heling door aanwezigheid en het openen van de onvoorwaardelijkheid van het kosmisch Hart en het nieuwe energielichaam (DEELNAME 10 EURO, ZELF OVERMAKEN). De link voor het eerst volgende webinar is ook altijd te vinden op de homepage van mijn website.
 
In verband met de heftige energie en transformatie en om goed in lijn te blijven met het ascentieproces van de Aarde is er nu iedere week een extra webinar. Er is een EXTRA WEBINAR ingepland voor vrijdagavond 12 juni 2020. Dit is de link om je te registreren: http://inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-extra-webinar-vr-12-6.html
 
Dit is de directe link voor registratie van het webinar van de totale Zonsverduistering van zondagavond 21 juni 2020 om 19:45: http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-eclips-21-juni-2020.html 
 
© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.
 

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.