Bronvermelding 'Transformatie van relaties naar de nieuwe tijd

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Astrologie artikelen

Publicatie datum: 12-10-2017

*1 Jupiter in Weegschaal drie keer oppositie Uranus in Ram.
*2 2017 drie keer en ook langer actief door de conjunctie met zwarte Maan : Saturnus (conjunct zwarte Maan) in Boogschutter driehoek Uranus in Ram. In oktober 2017 vuurdriehoek Noordelijke Maansknoop in Leeuw driehoek Uranus in Ram en Saturnus (conjunct zwarte Maankanaal ) in Boogschutter.
*3 Pluto in Steenbok, zwarte Maan in Boogschutter conjunct Saturnus.
*4 Versterkt in oktober 2017: Cheiron in Vissen oppositie Mars en Venus in Maagd, vierkant Zwarte Maan in Boogschutter conjunct Saturnus.
*5 Zwarte Maan in Boogschutter conjunct Saturnus driehoek Noordelijke Maansknoop in Leeuw.
*6 Zwarte Maan in Boogschutter conjunct Saturnus, heer Jupiter in Schorpioen, vierkant Cheiron in Vissen.
*7 Met Jupiter in Schorpioen, als heer zwarte Maan in Boogschutter.
Vanaf 13 december 2017 gaat ook de gecorrigeerde zwarte Maan Boogschutter uit, naar Steenbok toe, waardoor de werking van eenheid door Jupiter heen wegvalt.

 

Schrijven van astrologische artikelen doe ik vanuit mijn passie en om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen en te informeren. Ik ontvang hiervoor geen vergoeding, ook niet van magazines of websites die mijn artikelen publiceren. Als je deze astrologische artikelen zeer waardeert is het mogelijk om mij hiermee te steunen, zodat het ook financieel haalbaar blijft om gratis en vrij te blijven publiceren. Met grote dankbaarheid ontvang ik jouw (HART)donatie. Voor meer informatie over donaties: http://www.inzichten.com/artikelen/

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.