Actueel in april 2011

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Astrologie artikelen

Publicatie datum: 09-05-2011

Actueel in de maand april 2011.  

You tube boodschap voor heling van het vrouwelijk en het mannelijke in ieder van ons en in ons collectief. Ik wil je deze prachtige helende boodschappen van het mannelijke niet onthouden. Ik kreeg het net (begin april) in mijn mailbox, terwijl nu (april) Uranus en Mars in het zwarte Maan kanaal staan in Ram. Deze astrologische stand geeft bewustzijn, heling en initiatie voor het mannelijk en brengt het naar nieuwe bewustzijns- en evolutieniveaus. Het gaat over het vrouwelijke en mannelijke in iedere vrouw, iedere man en in ons collectief. Nu is de tijd om jezelf hierin te helen en de balans te herstellen. Deze You tube boodschap is daarin een gift aan jou. Zie het filmpje alsjeblieft niet in het perspectief van dader en slachtoffer, maar als iets dat voorbij gaat aan het persoonlijke. Klik hier en open het filmpje.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.