Workshop: Basis Kosmische Astrologie (sept)

Datum:  1 september 2018 

Activiteit: Basis Kosmische Astrologie: Workshop astrologie in de nieuwe tijd

Aarde en Flower of Life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als samenleving glijden we geleidelijk steeds meer het Watermantijdperk in. Dit is een veranderingsproces dat waarschijnlijk een aantal decennia in beslag zal nemen. In december 2012 zijn we een soort knooppunt voorbij gegaan en is deze verandering in de energie en de basis van het leven niet meer te negeren. De verandering is zichtbaar en voelbaar in onze drang naar zelfbestuur (Pluto in Steenbok en vierkant Uranus) het loslaten van het eeuwige moeten, drang naar vrijheid en technologische groene oplossingen(Uranus vierkant Pluto). Er is steeds meer behoefte aan samenwerken en sociale samenhang en win-win in plaats van polarisatie. Dit betekent ook voor de astrologie dat wij mee mogen gaan in deze veranderingen. Tijdens deze workshop wordt helder gemaakt wat het verschil is tussen oudeenergie en de nieuwe energie van het Watermantijdperk en hoe dit uitwerkt in een horoscoop.

Deze workshopdag geeft je inspiratie en inzicht in de universele achtergrond van de kosmische astrologie en de opbouw van het universum, die zijn uitdrukking vindt in de Kosmische astrologie.

Met kosmische astrologie werken we met de kosmische octaaf van de horoscoop. Dit zijn: Zwarte Maan, Priapus, zwarte Zon, Diamant, Cheiron, Pluto en de Noordelijke Maansknoop. Deze krachten vertegenwoordigen het ZIJN in de mens en helpen ons om van polariteit en dualiteit te ontwikkelen naar eenheid. De beginselen van kosmische astrologie die ik zelf vanuit ervaring heb ontwikkeld en waarmee ik werk in mijn kosmische astrologie consulten,  ga ik op deze dag met jullie delen. Iedere planeet, punt, kracht in de kosmische astrologie heeft een specifiek doel en brengt ons iets voor onze ontwikkeling naar eenheid en ZIJN. 

De kosmische horoscoop laat mogelijkheden en inzichten zien en waar de grootste kwaliteiten liggen van een persoon. ‘Goddelijke’ kwaliteiten die werkelijk diep gelukkig maken en ten diepste laten thuis komen in het Zelf. Mensen voelen dat dit is waarvoor ze geboren zijn. Er zijn momenten in een mensenleven waar deze kwaliteit zich laat ervaren. We zullen deze activatiemomenten bespreken en helder maken.

De kosmische horoscoop maakt ook de overlevingspatronen en diepste wond zichtbaar en zullen tijdens deze dag ook worden besproken (Priapus).

Ik begin de dag met een uitgebreide uitleg van het Eenheidsbewustzijn en mijn visie op de Schepping en de basis van de Kosmische horoscoop incl. de technische achtergronden.

Wij gaan tijdens deze workshop deze informatie interactief toepassen en helder maken. Na de uitleg van de basisprincipes van de kosmische astrologie zal steeds door middel van het interpreteren van horoscopen van de deelnemers de informatie helder worden gemaakt. Hierdoor wordt de manier van omgaan met astrologie vanuit de invalshoek van eenheid vanzelf helder. Het is belangrijk dat je als deelnemer insteekt met een open blik en bereidheid om opbouwend en positief samen te werken. En natuurlijk is het belangrijk om kwetsbaar, open en eerlijk te durven zijn in de groep want het gaat hier om de grote levensvragen. De ervaring leert dat we vanuit het Watermanprincipe elkaar aanvullen en ook op deze dag co-creeren en vaak wordt de Wezenskwaliteit (zwarte Maan) en het Meesterschap (Cheiron) tijdens deze dag ook praktisch zichtbaar en ervaren. Dit zijn bijzondere momenten voor iedere deelnemer, die niet snel vergeten worden. Het is ook bijzonder om vanuit je Wezensessentie/Meesterschap te worden waargenomen en erkent door anderen en ook om andere te zien in deze kracht. Daardoor komt er nog dieper besef van de eigen kwaliteiten en van deze kwaliteiten in het geheel.

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 8 personen.

 

Opzoek naar een meer uitgebreide cursus kosmische astrologie? Er is geen tijd in deze workshop om alle kosmische punten per huis dierenriemteken te behandelen. Een paar keer per jaar is er ook een hele cursus (opleiding) kosmische astrologie, waar alles ook puntgewijs wordt behandeld. Daar zullen we wel alle kosmische punten behandelen per huis en dierenriemteken. De eerst volgende cursus start bij voldoende deelnemers op 22 september 2018. Voor meer informatie; http://www.inzichten.com/agenda/cursus-kosmische-astrologie-van-de-nieuwe-tijd-najaar-2018.html

Melkweg zijaanzichtPraktische info:

Datum: zaterdag 1 september 2018

Tijd: 10:00 tot 17:00 (eind tijd kan uitlopen.)

Investering: € 111,-

Waar: In mijn praktijk in Lisse.

Meenemen: loszittende kleding, misschien pantoffels of kussentjes of warm vest als je de extra warmte nodig hebt (het is warm genoeg in de ruimte) en eigen lunch. 

Koffie, thee en koekjes zijn gratis en in overvloed aanwezig.

Voorwaarde voor deelname:  Voor deze workshopdag is niet veel astrologische basiskennis nodig. Het is wel handig als je op de hoogte bent van wat een astrologisch huis is en dierenriemteken. Inhoudelijke betekenis van huizen en dierenriemtekens is niet nodig.

Aanmelden: bel 06-24 24 4 789.

Ik hoop je ont-moeten tijdens deze workshop,

Een hartelijke groet van Manuela van der Knaap