Mineralen vervolg workshop (juni2020)

Ontdek de multi-dimensionale Wezenskracht van mineralen de vervolg workshop (juni)

Datum: zaterdag 27 juni 2020 

Golden Lemurian kristalgroep in de praktijk van Manuela van der Knaap

Deze workshop is een vervolg op de mineralen workshop en is dus alleen voor mensen die al eens eerder met een mineralen workshop hebben meegedaan. 

We gaan tijdens deze dag uitwisselen wat je de afgelopen tijd allemaal hebt ondekt over jouw manier van verbinden met de mineralen. Ook gaan we opnieuw met de mineralen (en kosmische horoscoop) nieuwe lagen zichtbaar maken in wie jij in Wezen bent en hoe dat weerslag en wisselwerking heeft op de mineralen. Dus welke bewustzijnslagen open jij in een mineraal en wat mag er nu in de volgende stap van je ontwikkeling in jou worden geopend door de mineralen en de groepsenergie. Ik ga je ook leren hoe je een kristalnetwerk kunt bouwen met je eigen mineralen. 

De veilig setting van eenheid, betrokkenheid en autonomie die je eerder al ervaren hebt bij de basisworkshop is weer opnieuw de basis waarop we met respect voor elkaar en met gelijkwaardig aanwezig zijn. 

Hieronder staat nog even de informatie over de basis workshop:

We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en kristallen), in samenwerking met de mineralen en natuurlijk met de natuurwezens die verbonden zijn met de mineralen. Ik zal ook kennis delen over de energetische basis van kristallen en laat je zien hoe je voor jezelf een netwerk met mineralen bouwt. Maar we gaan vooral ervaren en ontdekken hoe jij verbinding maakt met de mineralen. Wij zijn allemaal anders en iedereen opent een ander bewustzijnsveld in het mineraal. Het verschil tussen deze workshopdag en de workshop 'Ontdek je Wezensessentie met mineralen' is dat deze workshop gaat om de verbinding met de mineralen en het multi-dimensionaal openen en activeren van mineralen en de workshop 'Ontdek je Wezensessentie met mineralen' gaat over het ontdekken van jouw eigen Wezensessentie. In deze workshop komt ook de Wezensessentie aan bod. Ik heb jouw kosmische horoscoop erbij en begeleid het bewust worden van jouw persoonlijk verbinding, kwaliteit in verbinding met mineralen.

We gaan ontdekken wat jouw manier van ont-moeten/werken met mineralen is, vanuit de diepere lagen van jezelf. Vanuit de Wezenessentie en dus de multi-dimensionale verbinding met mineralen. Hierbij gebruik ik jouw kosmische horoscoop om je te begeleiden jouw unieke kwaliteit daarin te ontdekken.

Ook wordt er veel kennis gedeeld over de Wezensessentie van mineralen en geef ik je een kijkje in de technische en energetische achtergrond (elektromagnetisch) van de werking van mineralen voor het collectief, individueel en mineralen in een energetisch netwerk. Verder komt nog aan de orde ruwe versus geslepen mineralen, schedels, matrix versus natuur, atlantis en de geboorte van een mineraal en nog meer.

Ik neem je mee in deze bijzondere wereld van deze bijzondere Wezens en leer je op gelijkwaardige basis met hen te verbinden en samen te werken.  

Het is dus niet zomaar een cursus, maar een cursus vanuit de principes van het Watermantijdperk. Die principes zijn gelijkwaardigheid, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Dat wat er ontvouwt, komt vanuit ervaring en van binnenuit. Tevens wordt de Wezenskwaliteit en wie jij echt in Wezen bent zichtbaar, helder en voelbaar. De ervaring leert dat het bij sommige deelnemers een klein glimpje is en bij andere is het een duidelijke manifestatie. Er ontvouwt wat vanuit veiligheid en liefde mogelijk is, voor jou en de andere deelnemers in synchroniciteit.

We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Kortom het is een grote ontdekkingstocht. Er staat een multi-dimensionaal eenheidsbewustzijns veld met mineralen en geometrie in mijn praktijk waar we gaan ontdekken. Er zijn vele duizende mineralen en geometrie om mee te ontdekken en spelen beschikbaar in mijn praktijk.

Het is dus belangrijk dat je bereid bent om open en onbevangen mee te doen en open te staan voor onverwachte invalshoeken en durft dit te laten ontstaan. Soms ga je door confrontatie heen, maar dat is vanuit de Wezenskwaliteit altijd opbouwend en liefdevol. En een feest van vreugde als er een samenwerking tot stand komt met het Wezen van een mineraal.

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 6 personen.
Mineralen www.inzichten.com

Wanneer: Zaterdag 27 juni 2020

Tijd: van 09:45 tot 17:00 (Binnenkomen vanaf 9:30 tot 9:45.)

Investering: € 111,-

Waar: Praktijk Adviesbureau Manuela van der Knaap, Heereweg 447, 2161 DB Lisse.

Meenemen: loszittende kleding, misschien pantoffels of kussentjes of warm vest als je de extra warmte nodig hebt (het is warm genoeg in de ruimte) en eigen lunch. 

Koffie, thee en koekjes zijn gratis en in overvloed aanwezig.

Aanmelden of info: Stuur een email Of bel: 0252 521882 of 06 24 24 4 789.

Geef nog even opnieuw bij het aanmelden je adres- en horoscoopgegeven alsjeblieft direct door. Ik heb nodig: Geboortedatum, -plaats en- tijd. En dan een geboortetijd, niet van horen zeggen (vader of moeder), maar graag van een geboortekaartje, of geboortetegel of zo iets of uit het geboorteregister bij de gemeente van geboorte. 

Praktijk Aviesbureau Manuela van der Knaap