Lezing Brugge over eenheidsbewustzijn en 2018

Op zaterdagavond 27 januari 2018 is een bijeenkomst gepland in Brugge met Manuela van der Knaap. Manuela is nieuwetijds astroloog, publiceert artikelen over actuele trends en innerlijke en uiterlijke processen in bladen en op nieuwswebsites op internet. Het eenheidsbewustzijn en bouwen aan het eenheidsbewustzijn in de mens en in de wereld is haar specialisme en dit bewustzijn ontstaat in samenwerking met kosmische astrologie, mineralen, geometrie, paarden en dolfijnen.  
universum in notendop
 
Eenheidsbewustzijn
Tijdens deze avond wordt helder gemaakt wat het eenheidsbewustzijn inhoud. Het eenheidsbewustzijn is het bewustzijn voor de nieuwe tijd, het Watermantijdperk. Dit bewustzijn is nieuw voor het collectief en vraagt om gelijkwaardigheid, vrijheid en bewustzijn. De nieuwe platte structuren en hun besturing die nu aan het ontstaan zijn in de wereld en in ons vragen een nieuwe aanpak. We merken hiervan dat de oude manieren vastlopen, niet meer werken en er moeten nieuwe wegen gevonden worden. Een voorbeeld van deze verandering is het nieuwe opensource delen van informatie bijvoorbeeld via internet en de nodige lessen die we leren hiermee terwijl we onderweg zijn. Deze avond is een interactieve avond, lezing nieuwe stijl.
 

 Horoscoop met lichtThema van de avond 
We zijn met elkaar in ons collectief aan het bewegen naar het Eenheidsbewustzijn van de nieuwe tijdperk van Waterman. Tijdens deze avond geeft Manuela inzicht in het Eenheidsbewustzijn en wat is dat nu precies in structuur, opbouw, energetisch en praktisch. Met elkaar is er ook ruimte voor een stukje beleving van de persoonlijke opbouw van het eenheidsbewustzijn in een meditatie. Deze groei van dualiteit naar eenheid brengt ons persoonlijk, maar ook collectief vele veranderingen. Tijdens deze avond maken we deze persoonlijke en collectieve processen van deze tijd en voor 2018 inzichtelijk en praktisch.
 
De nadruk ligt in de samenwerking met elkaar, dat is namelijk wat Eenheidsbewustzijn van ons vraagt, waarin Manuela vanuit haar Kosmische astrologie (zwarte Maan, Cheiron enz.) de thema’s aangeeft, maar de inhoud praktisch gemaakt wordt in gelijkwaardigheid met elkaar. Kortom dit is een avond die je veel inzicht kan geven in de groei en achtergronden van de drijfveren in de nieuwe tijd en voor 2018, persoonlijk als ook collectief. Kom met een open mind en hart om alles van binnenuit te laten ontvouwen, want dat is de ingang die het Eenheidsbewustzijn van ons vraagt.
 
Wanneer: zaterdagavond 27 januari 2018

Bijdrage:  30 euro 

Waar: Joseph Ryelandtzaal, Achiel Van Ackerplein Brugge

deuren open: 19u15

start lezing om 19u45 stipt 

Voor aanmelden en meer informatie: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/hugo-van-verdegem-rust-en-vreugdebrenger/a-50445276/welkom/wat-brengt-2018-aan-eenheidsbewustzijn-door-manuela-van-der-knaap/