Meditatiebijeenkomst

zonsverduistering 21 augustus 2017

UPDATE: DE MEDITATIEBIJEENKOMST IS VOL

Er kwam een flinke hoeveelheid aanmeldingen en de meditatiebijeenkomst was dus ook al snel vol. Je bent natuurlijk van harte welkom op de gratis kristaldagen, workshops en cursussen.

Tijdens de totale zonsverduistering van maandag 21 augustus 2017 organiseer ik een meditatiebijeenkomst bij onze boerderij in het kristalnetwerk van 19:00 tot 22:00 in Lisse.

We zijn met een kleine groep (maximaal 12 personen) aanwezig in mijn praktijk waar een kristalnetwerk aanwezig is dat het eenheidsbewustzijn ter plaatsen ondersteund. Alleen aanwezig zijn in dit kristalnetwerk is al helend en brengt je tot rust. Tijdens de meditatie mag er met de kristallen en geometrie gemediteerd worden (in de hand nemen).


Sterrenkwarts bij www.inzichten.com

Wat gaan we doen?

We gaan mediteren en stellen ons open voor de energie van de zonsverduistering van 21 augustus 2017 vanuit ZIJN. Alles wat er is mag er zijn.

Deze zonsverduistering is een verankering voor een vernieuwing, een autonoom energiesysteem. En dit kan zich met rust, liefde en eenvoud voltrekken in dit kristalnetwerk en de rust van de polder, als dat jouw hoogste goed dient.

Hieronder lees je de informatie die in mijn astrologische artikel stond over de energetische bijdrage van deze zonsverduistering:

Autonoom energiesysteem

We worden geïnspireerd om een nieuw energiesysteem vorm te laten vinden in onszelf. Het nieuwe energiesysteem toetst alles wat van buitenaf komt aan het geheel van wie je bent, met het multidimensionale hart als centrum. Ons complete energiesysteem met verschillende velden en lichamen is bewust en intelligent en weet vanuit intuïtie wat wel en wat niet past in ons bestaan. Daarom zal iets wat zich aandient afketsen of aantrekken, gewoon door te ZIJN. Door toe te staan dat jouw multidimensionale systeem zichzelf reguleert als autonoom systeem. Dit is het geïntegreerde Meesterschap van de energie van deze totale zonsverduistering van augustus 2017. *24 & *17  Er is rust en ruimte nodig en momenten van stilte eventueel verbonden met de natuur om deze kracht de ruimte te geven. *22 

Wezen als geheelMineralen bij www.inzichten.com

We worden in deze energie uitgenodigd om authentiek te ZIJN. Om in eigendom te nemen wat is verworven, geïntegreerd, eigen gemaakt door levenservaring. Oude hiërarchische spiritualiteit is (voor mij) aan het verdwijnen. Hoger zelven wordt multidimentionaliteit met jou als heel Wezen in één geheel. We integreren alle losse facetten van wie en wat wij ooit zijn geweest of zullen zijn, in en buiten ruimte en tijd. Dit zijn al onze existenties in de verschillende dimensies. Al deze facetten integreren we in dit menselijke lichaam als één geheel. *24 & *17

Brandpunt van authentieke Zelf

In de ‘nieuwe’ energetisch structuur bepaalt het geheel van de persoon wat er wordt aangetrokken of afgestoten en niet meer het ‘Hoger Zelf’. Dan zijn wij zelfvoorzienend en een autonome en authentieke creator. *23 & *24 Een creator die in contact is met andere creators en een co-creatie aangaat in gelijkwaardigheid. Dat is wat ik ervaar wat er met ons aan het gebeuren is. *7  & *5 En misschien is het nooit anders geweest en verandert nu het brandpunt van ons authentieke Zelf, waardoor we het nu anders, zonder hiërarchieën waar kunnen nemen. Wat leven wij in een bijzondere tijd! 

Verworven wijsheid

Authentieke rijpheid van wie jij bent stroomt met dit geïntegreerde Meesterschap moeiteloos naar buiten. *25  Je valt samen met jezelf, als één geheel. Er komt een verworven geïntegreerde wijsheid vrij in jezelf, gewoon door te zijn wie je bent. Verworven wijsheid hoeft niet altijd geuit te worden, maar is altijd paraat om tot expressie te komen. *5 & *7  Het authentieke van verworven en geïntegreerde wijsheid brengt automatisch natuurlijk leiderschap met zich mee. Dan ben je er helemaal klaar voor. 

meditatie bij www.inzichten.com

Wanneer: maandagavond 21 augustus 2017

Hoelaat: Binnenkomen vanaf 19:00. We starten om 19:15 

Financiële bijdrage: € 25,- 

Meenemen: Draag comfortabele kleding. Koffie, thee en koekjes zijn in overvloed gratis aanwezig.

Stuur even een mail naar info @ inzichten.com of bel 06 24 24 4 789 om je aan te melden.