Lezing Hartcirkel 'Inzicht en heling actuele groeiprocessen'

Datum: 7 juli 2018 14:00-17:00

Cosmic-astrology Manuela bij de Hartcirkel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons bewustzijn is in ontwikkeling naar het nieuwe bewustzijn van het Watermantijdperk. Hiervan zijn wij de architecten en in deze tijd zitten we midden in de kern van de grote veranderingen die zich nu op Aarde gaan manifesteren. Velen staan in deze periode onder hoge druk en alles wat heilig was wordt onder de loep genomen om losgelaten te worden en te worden geüpdate. Doormiddel van kosmische astrologie maakt Manuela deze processen inzichtelijk, waardoor helder wordt wat er met ons aan het gebeuren is en waar in mee te bewegen. Met deze lezing nieuwe stijl wordt betrokkenheid gevraagd van de aanwezigen. Op een interactieve manier maken we helder wat de processen en groei zijn voor ieder van ons, als ook op collectief niveau, beide van deze periode en een korte blik op de tweede helft van het jaar. Kom zonder belangen en met een open bewustzijn, zodat gelijkwaardig en vanuit eigen ervaring de actuele thema’s gedeeld kunnen worden.

Tijdens deze middag gaan we ook helder maken en in meditatie ervaren wat het eenheidsbewustzijn is. Manuela zorgt voor de aanwezigheid van een actief multi-dimensionaal kristalnetwerk, waardoor het Eenheidsbewustzijn en ieders Wezensessentie (Godsvonk) met meer eenvoud kan worden overgebracht en ervaren. Hierdoor krijg je van binnenuit door de ervaring helder wat het Eenheidsbewustzijn nu eigenlijk inhoud. Om de Wezensessentie (Godsvonk, Hoger Zelf) in het dagelijks leven te kunnen manifesteren is een actief en autonoom multi-dimensionaal energielichaam (lichtlichamen en etherlichaam) noodzakelijk.

In de meditatie – met behulp van de Kosmisch geopende mineralen en heilige geometrie van de Flower of Life – krijgt de opbouw van de multi-dimensionale energielichamen de ruimte om zich van binnenuit te openen. Dit met als doel dat we op een diepere laag gaan begrijpen en ervaren wat dit Nieuwe Bewustzijn is. Hiermee maak je als deelnemer ook een stap in jouw ontwikkeling voor het actief kunnen leven van dit autonome energielichaam.

Deze lezing nieuwe stijl zal worden gegeven door Manuela van der Knaap. Zij is Nieuwetijds Kosmisch Astroloog, publiceert artikelen – waaronder in Spiegelbeeld – over actuele trends en innerlijke en uiterlijke processen in bladen en op nieuwswebsites op internet. Het eenheidsbewustzijn en (energetisch) bouwen aan het eenheidsbewustzijn in de mens en in de wereld is haar specialisme en dit bewustzijn ontstaat in samenwerking met kosmische astrologie, mineralen, geometrie, paarden en dolfijnen.

Deze lezing zal op lichtzinnige wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12tekort.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Sacred heart Space

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer? Op zaterdagmiddag 7 juli 2018

Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen.   Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken!

Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)

Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst, onder vermelding van: “Kosmische Astrologie”

Kijk voor meer informatie over de Hartcirkel in Bergen en Ilona Borst op haar website: https://www.dehartcirkel.nl/agenda/bijeenkomsten/93-7-juli-kosmische-astrologie-manuela-van-der-knaap