Inloop- en kristalmiddag (mrt)

Datum: 28-3-2018
Activiteit: Inloop- en kristalmiddag

Iedere tweede zaterdag en laatste woensdagmiddag van de maand is er een kristaldag waar je de kristallen die op de website staan (en nog meer) zelf kunt uitzoeken. Er is een flink assortiment aanwezig van kristallen en edelstenen (vele honderden) die je ondersteunen en openen voor de nieuwe energie van deze tijd en helpen deze te integreren. Lees meer over het aanbod: Klik hier om meer te lezen over het aanbod. 

Alle kristallen en edelstenen hebben weer een ander uniek uiterlijk en karakter. Ik kan je veel vertellen over de verschillende kristallen en edelstenen, hun werking en achtergrond. Ook kun je iets uitzoeken dat bij jouw portemonnee past. We hebben al bijzondere kristallen voor de prijs van € 5,-.

Voor je de kristallen en edelstenen mee naar huis neemt, worden ze gereinigd, geactiveerd en geopend in verbinding en co-creatie met jou. 
 
Je bent ook van harte welkom om gezellig een kopje koffie of thee te drinken en ook om gelijkgestemden te ontmoeten. Heb je vragen over de astrologie, workshops of andere zaken, dan ben je ook op deze dag van harte welkom. Op deze dag zijn het openen en de werking van kristallen samen ervaren en eventuele andere vragen kostenloos. (Er wordt geen heel consult gegeven). Het is ook mogelijk om op andere dagen of via een telefonisch consult (onder begeleiding van mij) kristallen uit te zoeken en te openen in verbinding met jou. Dan voel ik samen met jou op afstand wat het kristal in jouw systeem en lichaam doet. Voor de afspraken op dagen buiten de kristaldag breng ik mijn uurprijs in rekening. Als je samen met mij wilt ervaren wat de kristallen, geometrie enz. voor jou doet, dan kan dat tijdens deze kristaldagen. Het is niet de bedoeling dat er een groot consult wordt gegeven, dus daarom is het eerste half uur gratis. Zijn we langer bezig (wat meestal niet nodig is) dan reken ik daar iets voor in overleg.

Je kunt ook met een eigen groepje komen op dagen buiten de kristaldag. 

Deze kristaldagen zijn altijd een waar feest van ontdekking en bekrachtiging. We mogen steeds de liefde en kosmische autonome werking van de kristallen samen krachtig ervaren en delen op deze kristaldagen. Spontane healing ontstaat als we het kristal samen openen en verbinden met jou. Ook deze zaterdag zijn we weer samen in deze open en liefdevolle sfeer, in samenwerking met de elementenwezens van deze prachtige kristallen. 

Op woensdagmiddag ben je van harte welkom tussen 13.30 en 17.00. Deze middagen zijn vooral voor kinderen, maar ook voor alle volwassenen die zich nog kind voelen. Kijk in de agenda waneer er weer een kristalmiddag is op woensdag.

Op speciale kristaldag zaterdagen ben je van harte welkom vanaf 10.30 tot 15.30 in mijn praktijk in Lisse (bij de Keukenhof).
Adres: Heereweg 447 Lisse.

Het wordt zeer gewaardeerd als je je even aanmeldt. Ik stuur je dan de routebeschrijving toe, dan kun je ook je weg vinden rond en op het terrein van de boerderij naar mijn praktijk toe. Parkeren bij de buurman tijdens kristaldagen en workshops.
Je kunt me ook bellen 06-24 24 4 789 

Klik hier om je aan te melden!!!

 

cristalyel