Inloop- en kristaldag (juni2020)

Datum: zaterdag 13-6-2020
Activiteit: Inloop- en kristaldag

Golden Lemurian group www.inzichten.com

Activiteit: Inloop- en kristaldag

Iedere tweede zaterdag en laatste woensdagmiddag van de maand is er een kristaldag. Dit zijn altijd heerlijke momenten in de maand waarop je van harte bent uitgenodigd voor een kopje koffie of thee, het ont-moeten van gelijkgestemde en kunt genieten van de energie van het kristalnetwerk in mijn praktijk in Lisse. Alleen al door aanwezig te zijn worden op een zachte manier van binnenuit blokkades opgelost en wordt je van binnenuit geleid om de juiste mineralen of geometrie te vinden die je van binnenuit kunnen begeleiden om door blokkades heen te bewegen, inzicht te krijgen en dit te integreren in het dagelijks leven. 

Open en multi-dimensionaal bewustzijn

In alle mineralen en geometrie in mijn praktijk met haar multi-dimensionale kristalnetwerk, is het multi-dimensionale bewustzijn van het Wezen van het mineraal vrij en open. Daarmee wordt een mineraal en geometrie een 24/7 coach, die op een gelijkwaardige manier met jou samen kan werken en je van binnenuit te inspireert om nieuwe paden te vinden en te bewandelen. Doordat de mineralen en geometrie op dit grote omvattende niveau geopend zijn, is de kracht en het bereik van de mineralen en geometrie zuiver, autonoom en groot, maar altijd in afstemming met jou en dienstbaar aan jou.

Begeleiding

Mijn begeleiding is erin om jou te begeleiden in je ervaring met de mineralen en geometrie. Om bewust te maken wat het mineraal voor je doet en dit te vertalen naar praktische ervaringen, die je herkent uit je dagelijks leven. Hierdoor krijg je praktisch inzicht en openingen in blokkerende processen in jezelf. Dit ontstaat van binnenuit en geeft een aha gevoel en een dieper begrijpen en laten ontvouwen waar je opening voor de vastzittende situatie en energie zit. Voor deze begeleiding reken ik € 15,- en zijn we ongeveer een half uur bezig. Als er extra ruimte is na jouw mini-consult en deze loopt uit, dan kost 45 minuten € 35,- en 1 uur € 60,- 

Deze dagen zijn altijd een waar feest van ontdekking en bekrachtiging. We mogen steeds de liefde en werking van de mineralen en geometrie samen krachtig ervaren en delen op deze kristaldagen. Spontane healing ontstaat van binnenuit. Ook deze dag zal weer in deze open en liefdevolle sfeer neergezet worden. In samenwerking met de elementenwezen van deze prachtige kristallen. Hartenergy www.inzichten.com

Dynamiek

Ik probeer de bezoekersstroom een klein beetje te reguleren, zonder de beweglijkheid eruit te halen voor spontane situaties en onderlinge heling die soms spontaan ontstaat. We helen onszelf in dit multi-dimensionale kristalnetwerk van binnenuit en meer en meer is de spontane uitwisseling daarin aanwezig. Tijdens deze kristaldagen kan het zijn dat je even moet wachten om met mij samen en de mineralen en geometrie de werking helder te maken en te eventueel te openen. Maar er is voldoende te doen om je zeker niet te vervelen met de duizenden mineralen en geometrie Wezens en de gelijkgestemde bezoekers. 

Lees meer over het aanbod: Klik hier om meer te lezen over het aanbod.   (inmiddels is het assortiment nog veel meer uitgebreid, op de nieuwe website kun je daar meer over lezen.) Er is iets voor iedere prijsklasse te vinden, vanaf 2 euro tot museum stukken en dus ook grotere mineralen voor huizen en ruimtes.

Aanmelden

Op alle kristaldagen zijn zowel kinderen als volwassenen van harte welkom. Aanmelden wordt zeer gewaardeerd, ook om de bezoekersstroom een klein beetje te reguleren. Als je samen met mij met de mineralen en geometrie wilt verbinden, dan kan dat alleen als je je aangemeld hebt. Sommige kristaldagen is het enorm druk, maar het is ook af en toe heel rustig. Dus ook op het laatste moment nog even beslissen om langs te komen behoort zeker tot de mogelijkheden. Maar stuur mij dan een Whatsapp bericht of bel even 06-24 24 4 789. Email wordt tijdens de kristaldagen niet meer gezien. 

www.inzichten.com

Wanneer inloop- en kristaldagen: 

Op de laatste woensdagmiddag van de maand ben je van harte welkom tussen 13.30 en 17.00 .

Op de tweede zaterdag van de maand ben je van harte welkom vanaf 10.30 tot 17.00 in mijn praktijk in Lisse (bij de Keukenhof). 
Adres: Heereweg 447 Lisse.

Soms organiseer ik bij uitzondering extra kristaldagen of kristalavonden. Kijk in de agenda voor de exacte data van de inloop- en kristaldagen.

Eigen kristaldag organiseren met je vrienden

Je kunt je ook met minimaal 4 personen aanmelden en dan kunnen we een speciaal moment organiseren. Voor iedere deelnemer is er een half uur begeleiding. Hiervoor bereken ik dan € 15,- per persoon.


Het wordt zeer gewaardeerd als je je even aanmeldt. Ik stuur je dan de routebeschrijving toe, dan kun je ook je weg vinden rond en op het terrein van de boerderij naar mijn praktijk toe. 
Je kunt me ook bellen 06-24 24 4 789  

Klik hier om je aan te melden!!!

cristalyel