Cursus Kosmische Astrologie van de nieuwe tijd voorjaar 2018

Datum: 24 & 25 febr. en 23 & 24 & 25 mrt en 21 en 22 april 2018 (7 dagen)

Tijdens deze cursus (opleiding) kosmische astrologie worden alle dierenriemtekens, huizen, Pluto en Cheiron door de huizen behandeld. Ook deze cursus is weer gebaseerd op samenwerking en vanuit de nieuwe energie. De kosmische octaaf van de zwarte Maan, de Godsvonk, opend zich alleen vanuit onvoorwaardelijkheid en van binnenuit. En dat is wat ook overgedragen wordt, wat is die zwarte Maan (godsvonk) nu eigenlijk in Wezen en hoe kun je daar bij komen. Tijdens de cursus kan het niet anders als dat je zelf ook wordt aangeraakt voor de energie van de kosmische octaaf van de horoscoop. Daardoor heb ik een extra dag toegevoegd (van zes naar zeven dagen) om hier ruimte aan te geven. De praktische informatie wordt natuurlijk wel overgedragen, maar alleen mentaal (wat astrologie meestal is) kan deze informatie niet worden overgedragen. Je krijgt de informatie kort uitgewerkt mee in een handout. Financiele investering in jezelf van 555 euro. Je kunt je inschrijven door te bellen 06 24 24 4 789 of je aan te melden via het contactformulier. 

 

Kosmische astrologie, de opleiding.

Als samenleving glijden we geleidelijk steeds meer het Watermantijdperk in. Dit is een veranderingsproces dat waarschijnlijk een aantal decennia in beslag zal nemen. In december 2012 zijn we een soort knooppunt voorbij gegaan en is deze verandering in energie en de basis van het leven niet meer te negeren. De verandering is zichtbaar en voelbaar in onze drang naar zelfbestuur, het loslaten van het eeuwige moeten, drang naar vrijheid en technologische groene oplossingen. Er is steeds meer behoefte aan samenwerken en sociale samenhang en win-win in plaats van polarisatie. Dit betekent ook voor de astrologie dat wij mee mogen gaan in deze veranderingen. Tijdens deze cursus wordt helder gemaakt wat het verschil is tussen oude en nieuwe energie van het Watermantijdperk en hoe dit uitwerkt in de horoscoop en voor de astroloog.

Met kosmische astrologie werken we met de kosmische octaaf van de horoscoop. Dit zijn: Zwarte Maan, Priapus, zwarte Zon, Diamant, Cheiron, Pluto en de Noordelijke Maansknoop. Deze krachten vertegenwoordigen het ZIJN in de mens en helpen ons om van polariteit en dualiteit te ontwikkelen naar eenheid. De beginselen van kosmische astrologie die ik zelf vanuit ervaring heb ontwikkeld en waarmee ik werk in mijn kosmische astrologie consulten, ga ik tijdens deze drie weekenden met jullie delen. Iedere planeet, punt, kracht in de kosmische astrologie heeft een specifiek doel en brengt ons iets voor onze ontwikkeling naar eenheid en ZIJN. 

We behandelen de zwarte Maan (Godsvonk), Priapus (overlevingsmechanisme/aarding), Cheiron door de huizen en tekens en zwarte Zon en Diamant door de huizen. Pluto en Noordelijke en Zuidelijke Maansknopen worden alleen van de deelnemers behandeld en uitgelegd in hun functie in de Kosmische horoscoop. Kosmische astrologie vraagt om onvoorwaardelijkheid en ontvouwt van binnenuit. Overdracht van informatie zal je ook persoonlijk raken en openen. Dus durf open te delen en te laten ontstaan wat er is. Je gaat dus zelf door de informatie van je eigen horoscoop heen, met elkaar ontstaat er synchroniciteit en diepte en waardering. Informatie overdracht van de kosmische octaaf van de horoscoop kan niet puur mentaal. De ervaring leert dat er veel synchroniciteit, herkenning en verbondenheid ontstaat tussen de deelnemers.

De kosmische horoscoop laat mogelijkheden en inzichten zien en waar de grootste kwaliteiten liggen van een persoon. ‘Goddelijke’ kwaliteiten die werkelijk diep gelukkig maken en ten diepste laten thuis komen in het Zelf. Mensen voelen dat dit is waarvoor ze geboren zijn. Er zijn momenten in een mensenleven waar deze kwaliteit zich laat ervaren. We zullen deze activatiemomenten bespreken en helder maken. En natuurlijk is het belangrijk om kwetsbaar, open en eerlijk te durven zijn in de groep want het gaat hier om de grote levensvragen. 

De kosmische horoscoop maakt ook de overlevingspatronen en diepste wond zichtbaar en zullen tijdens deze dagen ook worden besproken (Priapus).

Na deze cursus zijn er regelmatig themadagen te volgen over kosmische astrologie.

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 7 personen.

Is een hele cursus je te veel, dan zijn er ook regelmatig een dags workshops Kosmische astrologie. Kijk in de agenda voor de data.

Melkweg zijaanzichtPraktische info:

Datum24 & 25 febr. en 23 & 24 & 25 mrt en 21 en 22 april 2018 (7 dagen)

Tijd: 10:00 tot 17:00 (eind tijd is ongeveer)

Investering: € 555,-

Waar: In mijn praktijk in Lisse.

Voorwaarde voor deelname:  Voor deze opleidingsdagen is niet veel astrologische basiskennis nodig. Het is wel handig als je op de hoogte bent van wat een astrologisch huis is en dierenriemteken. Inhoudelijke betekenis van huizen en dierenriemtekens is niet nodig, die behandelen we tijdens de dagen.

Aanmelden: bel 06-24 24 4 789 of stuur een bericht met het contactformulier van de website.

Ik hoop je ont-moeten tijdens deze opleiding,

Een hartelijke groet van Manuela van der Knaap

 

Vervolg: Regelmatig organiseer ik speciale themadagen kosmische astrologie. Houd de agenda in de gaten. Deze cursus is in het najaar van 2018 opnieuw. za 15 & zo 16 september en za 26 & zo 27 & ma 28 oktober en za 17 & zo 18 november 2018 
 

Basis workshopdag:

Een paar keer per jaar kun je een workshopdag volgen waar de basis van de kosmische astrologie met visie van de veranderingen in deze tijd en astrologie wordt behandeld. De kosmische horoscopen van de deelnemers worden besproken. 4 april 2018 Voor meer informatie: http://www.inzichten.com/agenda/workshop-astrologie-in-de-nieuwe-tijd-(apr).html