Actuele online activatie & meditatie Maansverduistering 5 juli 2020

PRAKTISCHE INFO:Onderaan de pagina staat de praktische informatie en de linken die naar de registratiepagina van de webinar. JE KRIJGT DIRECT NA REGISTRATIE automatisch EEN MAIL TOEGESTUURD MET JOUW UNIEKE LINK VOOR DEELNAME AAN HET WEBINAR! (als je een fout maakt bij de registratie met je emailadres, dan kan de automatische email niet aankomen. Dus ontvang je niet direct een geautomatiseerde bevestigingsmail met jouw unieke link voor deelname, registreer dan opnieuw. Onderaan de pagina staat ook energetische en praktische informatie over het mineraal Hessoniet.

Hoe deze online ervaringen zijn ontstaan

Sinds de noordelijke Maansknoop in Leeuw staat vanaf mei 2017 (tot half november 2018) is er een enorme drang naar het vinden van ieders creatieve expressie. In combinatie met de zwarte Maan (onze Wezensessentie/Godsvonk) in Steenbok willen we dit op een zo authentiek en autonoom mogelijke manier doen. Zo is ook bij mij dit proces in volle hevigheid van start gegaan, vooral vanaf de speciale zonsverduistering van 21 augustus 2017. Heel concreet zijn er nieuwe lagen open gegaan in mijn bewustzijn. Dit bewustzijn omvat zowel de eenheid als de dualiteit van de Matrix en heft daarmee het vastzitten in de Matrix heel concreet op. Sinds deze ervaring waarin ik het wegvallen van de Matrix/dualiteit heel concreet te ervaren kreeg, wordt deze laag van bewustzijn stap voor stap in het dagelijks leven geïntegreerd. Ik zie deze beweging ook bij anderen om mij heen en in consulten en bij het begeleiden van mensen en groepen.

Watermanprincipes concreet toepassen

Voor mij zijn er concreet nieuwe vormen van expressie ontstaan, waaronder het begeleiden van groepen in het neerzetten en concreet maken van de nieuwe Watermanprincipes, zoals in woongroepen, professionele teams op de werkvloer en er komen waarschijnlijk nog wel meer toepassingen. Met de kosmische horoscoop kan ik de individuen en groepen optimaal begeleiden in het ervaren en zichtbaar maken van de Wezensessentie en wie we werkelijk ZIJN. 

Manuela van der Knaap www.inzichten.comTools voor het nieuwe tijdperk

Om te kunnen functioneren op de nieuwe lagen van bewustzijn die wij als architecten van het Watermantijdperk nodig hebben, zijn een actief multidimensionaal etherlichaam (energielichaam) en lichtlichamen noodzakelijk. Dit zijn noodzakelijke tools om de Wezensessentie (Geest/Godsvonk/Hoger Zelf) te kunnen laten indalen en echt Schepper te kunnen worden van je eigen leven. Ook gaan wij hierin meer en meer functioneren vanuit onze Wezensessentie (Godsvonk) en kunnen de overlevingsmechanismen van de dualiteit worden doorbroken. Mijn inmiddels ontwikkelde vaardigheden om iemand te begeleiden om van binnenuit de verbinding met de Wezensessentie te ervaren, zijn hierin een zegen voor mij. De informatie die bijvoorbeeld de kosmische horoscoop geeft, wordt daarmee heel praktisch en direct toepasbaar.

Mijn bijdrage

Het is helder geworden in de afgelopen jaren dat mijn Wezensessentie een verbindende en transformerende functie heeft in persoonlijke en groepsvelden. In die velden ontvouwt van binnenuit het multidimensionale Zelf, geaard in het lichaam met behulp van ons eigen multidimensionale Zelf en Wezensessentie, geometrie en mineralen. Het is een samenwerking, een herinneren van kwaliteiten en het openen van innerlijke paden. In totale transparantie. Iets waar ik zo intens gelukkig van wordt. Dit heb ik allemaal mogen ontvouwen in mezelf tijdens consulten, schrijven van artikelen en lezingen nieuwe stijl. Dit ontvouwen blijft doorgaan zolang ons bewustzijn ervaart. In die zin zie ik mezelf zeker niet als een verlicht persoon, maar integreer ik alle ervaringen stap voor stap in mijn dagelijks leven en blijf ik groeien.

Stap voor stap ben ik van binnenuit gestimuleerd om een nieuw pad in te slaan en het nieuwe te laten ontstaan. Zo ontstond spontaan een nieuwe vorm voor het openen en van binnenuit opbouwen van het etherlichaam en de lichtlichamen. Voor ik het wist was ik gestart met online activaties/meditaties. Misschien heb je dit allemaal gevolgd via Facebook, want daar is het ontstaan via een spontane actie om het mineraal Hessoniet aan te bieden.

Serendipiteit

Het ontstond vanuit serendipiteit. Serendipiteit is als je iets zoekt en het gaat mis en per ongeluk vind je daardoor iets dat nog beter is. Dat is wat ik in deze nieuwe ontwikkeling heb ervaren. Toen ik via Facebook het mineraal Hessoniet had aangeboden, kwam er een enorme berg bestellingen voor dit mineraal. Ik kon deze mineralen onmogelijk met iedereen persoonlijk telefonisch multidimensionaal openen. Tijdens de eerste telefoongesprekken waarin we het mineraal van binnen uit multidimensionaal gingen openen voor de betreffende persoon, werd duidelijk dat er een collectief veld ontstond. En van daaruit werd ik begeleid om de mineralen in mijn praktijk te openen. Ik ging een experiment aan om online mensen te begeleiden om zich multidimensionaal te openen en op al die lagen te verbinden met het mineraal. En ik zou het mineraal vooraf multidimensionaal openen. Ik wist niet of het zou gaan werken.

Nieuw meta niveau

Al snel bleek dat ik kon functioneren op een nieuw meta-niveau (multi-versa) en via een webinar energetisch heel goed het van binnenuit multidimensionaal openen voor alle deelnemers kon begeleiden. En het werd nog meer. Veel deelnemers deden vaker meeomdat er zoveel mooie ervaringen voor hen ontvouwden tijdens deze online activaties/meditaties en zij na de webinars grote stappen konden zetten in hun persoonlijk leven. De basis met deze online ervaring, is dat iedereen vooral in zijn of haar eigen energieveld blijft en de collectieve verbinding ontstond door de Hessoniet en door mijn multi-versa energieveld dat op een nieuw meta-niveau functioneert. Tijdens de online ervaring open ik ook verschillende Flower of Life's multi-dimensionaal. Daardoor opent een levend holografisch geometrie veld en vanuit dit veld wordt de herinnering actief van het leven met een energiesysteem en lichaam dat meer strengen DNA in een hologram laat functioneren (12 strengen). Hierdoor kan van binnenuit het multi-dimensionale energiesysteem zich openen en de blokkades met ease en grace worden losgelaten.  

Schepper zijn van je eigen leven

Het was dus niet alleen maar een ervaring met de Hessoniet: er was een veld ontstaan waarmee we actuele, persoonlijke en collectieve blokkades kunnen helen. Maar ook het multidimensionale energielichaam kunnen opbouwen dat zo nodig is op dit moment, zodat alle facetten van jouw universele bewustzijn (de hoger Zelf delen) in een grotere organisatie kunnen indalen. Pas dan kun je Schepper zijn van je eigen leven en kan de Geest stromen en manifesteren in de stof/materie.

Weerstand tegen stralingElektromagnetische verstoring www.inzichten.com

Een ander (groot voordeel?)e bijkomstigheid van een actief multidimensionaal energielichaam is dat ditweerstand biedt tegen straling. Zoals kosmische straling die meer en meer naar de Aarde komt door het afnemen van het Aardmagnetisch veld, maar ook onnatuurlijke straling zoals 4G of 5G en wifi. En hierin is nog veel te leren op het moment waarop het 5G netwerk volledig functioneert. Ook kun je heel snel elektromagnetische onbalans die ontstaan is door zonnevlammen en –wind herstellen met het activeren van het multidimensionale energielichaam.

Heling

Heel snel al werd duidelijk dat het niet alleen om de verbinding met de Hessoniet ging, maar dat men ook met gemak en zachtheid door blokkades heen kon gaan. Sommige op kosmisch niveau, dus in andere dimensies (kosmische trauma’s) en andere juist weer heel fysiek. Ook op het collectieve niveau gebeurde er veel. De blokkades werden vanuit het persoonlijke veld ook aangegaan met de blokkades die collectief zijn, ieder op zijn of haar eigen tijd. En zo ontstond een collectief helingsveld, dat nog steeds toeneemt in kracht en opbouw. 

Opbouwen en loslaten

De lijn van ontwikkeling is dat het multidimensionale energielichaam, etherlichaam en de lichtlichamen worden opgebouwd en blokkades hierin met ease & grace worden losgelaten. Collectief ontvouwt er steeds een nieuwe doorbraak om de dualiteit van de Matrix (dualiteit) los te laten, maar ieder blijft daarbij in zijn of haar eigen veld en draagt zo bij aan een doorbraak voor het collectief. Met vreugde organiseer ik bijna iedere week de online activaties&meditaties. (met of zonder Hessoniet en Hematiet).

Je kunt meedoen met of zonder Hessoniet of Hematiet. Meer informatie over deze mineralen verder op de pagina. Het voordeel van het meedoen met Hessoniet en Hematiet is dat je na het webinar een 24/7 coach in handen hebt, die je verder begeleidt. Hessoniet begeleid je om je bestemming te openen en geeft dus op een liefdevolle en zachte manier de richting aan. Met een multidimensioaal geopende Hessoniet wordt van binnenuit herinnert, blokkades losgelaten vanuit onvoorwaardelijkheid en het nieuwe multidimensionale energielichaam opent zich met meer gemak. Maar ook zonder Hessoniet kunnen deelnemers het multidimensionale energieveld openen en vrijmaken.

 

Linken voor registratie:

Voor iedere webinar graag apart registreren. Hieronder de linken om je te registreren om deel te nemen aan een online activatie:

*zondagavond 21 juni 2020 om 19:45 met Eclips. DEELNAME 10 EURO. Link naar de registratie voor het webinar: https://manuelawebinar.webinarninja.com/live-webinars/279612/register?in_tok=4e846b7b-b084-4cc6-81ab-3aa5bfd490f5

*maandagavond 29 juni 2020 om 19:45 EXTRA WEBINAR. DEELNAME 10 EURO. Link naar de registratie voor het webinar: https://manuelawebinar.webinarninja.com/live-webinars/390358/register?in_tok=26cd2fc9-adf7-474b-9acb-66877036d45d

*zondagavond 5 juli 2020 om 19:45 met Maansverduistering. DEELNAME 10 EURO. Link naar de registratie voor het webinar: https://manuelawebinar.webinarninja.com/live-webinars/362005/register?in_tok=441c16af-1d8c-493f-84c0-f26eb2bbe632

*maandagavond 20 juli 2020 om 19:45 met nieuwe Maan. DEELNAME 10 EURO. Link naar de registratie voor het webinar: https://manuelawebinar.webinarninja.com/live-webinars/362006/register?in_tok=7886677c-2739-4257-820d-becae0517166

*de nieuwe linken voor iedere volle en nieuwe Maan volgen binnenkort... 

 

ALLE INS EN OUTS KRIJG JE DIRECT NA REGISTRATIE PER EMAIL TOEGESTUURD, MET DAARIN JOUW UNIEKE LINK VOOR DEELNAME AAN HET WEBINAR!

Jouw bijdrage is: € 10,- per deelname of 5x meedoen voor € 45,-. Graag overmaken op NL 06 RABO 010 84 99 103 Bic-code RABONL2U tnv M.J. van der Knaap ovv: 'OA + ......' (vul de betreffende datum in:  of bij een betaling voor 5 x 'Abonnement online ervaring'. Als bij de betaling jouw naam niet zichtbaar is, maar die van je bedrijf of partner, meldt dit dan even.

Bevestiging registratie

Na registratie krijg je een mail toegestuurd met alle ins en outs, ook de technische informatie. In deze bevestiging staat jouw unieke link waarmee je binnen kunt komen in de studio van de Webinar. We starten steeds 's-avonds om 19:45. Vanaf 19:30 kun je studio van de Webinar binnen komen en kan ik je eventueel nog begeleiden om binnen te komen. Heb je nog niet eerder mee gedaan, stel je dan even voor en maak even verbinding doormiddel van het sturen van een email of messenger bericht.

Nieuwe online activaties&meditaties

Ieder maand met nieuwe en volle Maan en is er een online activatie met (of zonder) het mineraal Hessoniet of Hematiet (vaak ook nog iedere week extra webinars). Met deze online activatie&meditatie en in samenwerking met een mineraal wordt de innerlijke brug van jouw, authentieke Zelf naar de wereld van binnenuit gebouwd. Er is inmiddels al een flink collectief veld gebouwd. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Jouw bijdrage is € 10,- per deelname of 5x meedoen voor € 45,-.

 

Het mineraal HessonietKosmisch geopende Hessoniet www.inzichten.com

Het mineraal Hessoniet had mijn aandacht gevangen omdat het zo enorm aansluit bij het proces waar wij nu allemaal doorheen gaan. Hessoniet is een granaatsoort, maar dan met de energetische kwaliteit van zachtheid, reiniging en liefde. Alle granaatsoorten stimuleren overvloed. Deze Hessoniet helpt ons om te gaan met het gevoel van niet goed genoeg zijn en stimuleert om in actie te komen om nieuwe uitdagingen en doelen te zoeken die zijn afgestemd op je dromen en innerlijke doelstellingen.

De mineralen die afkomstig zijn uit mijn praktijk zijn door mijn Wezensessentie geopend en daardoor hebben zij de mogelijkheid om het multi-dimensionale energielichaam beschikbaar te maken tot in de fysieke lagen van het lichaam en ondersteunen ze in het openen (herinneren) van het nieuwe energielichaam en de goddelijk basis van de basis structuur hiervan. Dat is ook wat we met het webinar doen. Als je een eigen mineraal gebruikt is dat natuurlijk oké. Ieder mineraal is bijzonder en heeft iets te bieden, maar wel anders dan wat de mineralen uit mijn praktijk bieden en wat tijdens het webinar een extra verschil maakt om alles tot in de diepste stoffelijke lagen te integreren. Maar je kunt ook meedoen zonder de mineralen uit mijn praktijk. Het helpt wel, ook na het webinar om alles verder te integreren. Dat even ter info.    

De hessoniet is actief in alle chakra's en heeft een reinigend effect op invloeden uit de omgeving. Ook negatieve invloeden. Vooral de onderste chakra's worden tot rust gebracht en gevuld met levenskracht, het werkt op de hara en vergroot de stroming van levenkracht/chi in het hele lichaam. Het helpt ook ongecontroleerde driftbuien en intens (oud) verdriet te helen. Volgens de boeken zuivert Hessoniet ook het bloed, de longen en het hart en hersteld het het DNA en verbetert het de opname van vitamines en mineralen.

Maar dit mineraal helpt je vooral om je te herinneren hoe je moedig nieuwe uitdagingen op het aardse praktische vlak kunt aangaan en aantrekken om je diepste Wezenlijke kwaliteiten te leven. Mijn (Manuela) Wezensessentie opent de Godsvonk en bij behorende multidimensionale energiesysteem (oneindig) en maakt dat deze beschikbaar komt in de Stof (lichaam). Daardoor is het gebruik van een Hessoniet tijdens een webinar een extra hulpmiddel om tot in de diepste materie van het lichaam deze multidimensionale lagen te openen en integreren. Een 'gewone' multidimensionaal geopende Hessoniet heeft niet deze werking.

Daarom is een multidimensionaal geopende Hessoniet de perfecte frequentie om de online activaties/meditaties te begeleiden. Om de Hessoniet optimaal te openen en verbinding te krijgen van Godsvonk tot Godsvonk (multidimensionaal) adviseer ik om minimaal 1 webinar mee te doen samen met de Hessoniet. De Hessoniet is al multi-dimensionaal geopend, maar tijdens het webinar ga jij ook op deze lagen open en ontstaat er een optimale verbinding tussen jou en het mineraal.

Hematiet
De speciaal geopende ruwe Hematiet helpt om in de stilte van je Zijn te komen en versnelt alles los te laten wat niet bij je Wezensessentie hoort en ook om het kosmische Hart te openen. De speciaal geopende Hessoniet geeft een zachte onvoorwaardelijke bedding en helpt om het nieuwe energielichaam te openen, blokkades te integreren en het kosmische Hart verder te openen. In mijn praktijk is Hematiet te koop vanaf € 15,-. tot € 250,- Sommige mensen hebben het beste effect van een kleine en andere juist weer met een grotere Hematiet. Deze zijn door mij geopend en daardoor is het Wezentje wakker en is de werking anders dan normaal. Dan brengt deze ruwe Hematiet je naar je 0 punt, je Godskern, en opent het Kosmisch Hart. Alles wat niet bij de Wezenskern hoort (Kosmisch Hart) wordt supersnel losgelaten. Hoe groter de Hematiet, hoe sneller dit loslaten gaat. Dus daarom is voor sommige mensen een kleine beter. Vergeet ook niet om voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden door het lichaam. De ruwe kosmische geopende Hematiet (Wakkere Godsvonk) is te koop van € 15,- tot € 250,- Ook voor de Hematiet kan ik mij afstemmen om te kijken welke Hematiet het meest optimaal voor jou werkzaam is. Dat communiceer ik dan terug naar jou via de e-mail. Je kunt natuurlijk ook naar de kristaldagen komen om zelf een exemplaar uit te komen zoeken. Verzendkosten voor Hematiet is in overleg. De kleinere tot € 18,- zijn platter en passen nog in de brievenbuspost met DHL € 4,95. Meestal zijn ze te groot voor een brievenbus pakket. De kosten voor een pakket met DHL is € 6,75 en voor Belgie € 11,- 

Hessoniet of Hematiet aanschaffen?
Als je nog een multidimensionaal geopende Hessoniet (Wakker Wezentje met open Godsvonk) wilt kopen, dat kan. Vanaf 15 euro is de Hessoniet voldoende krachtig om tijdens webinars, direct ondersteunend te zijn bij het oplossen van blokkades. De kleinere Hessoniet tot 15 euro is vooral om dagelijks bij je te dragen. Voor het webinar heb je de minimale grootte nodig van € 15,- om direct in het moment te kunnen transformeren in zachtheid. De prijzen zijn: Dagelijks dragen: 7,50 - 10 - 12,50 - Geschikt voor webinars: 15 - 17,50 - 22 - 30 - 40 euro. De verzendkosten zijn met Post.nl 3,50 euro (eigen risico en zonder tracke en trace) (alleen tot € 17,50) of met DHL brievenbuspost met track en trace € 4,95 voor de stukjes van 7,50 tot ongeveer 25 euro. Vanaf 25 euro zijn meestal de verzendkosten met DHL 6 euro via een afhaalpunt en 6,75 euro voor thuis bezorgen. Soms als de steen platter is, dan kan het met DHL brievenbuspost. Voor België zijn de verzendkosten voor 11 euro. Voor andere landen kun je de verzendkosten even bij mij opvragen. Geef bij de bestelling ook even je e-mailadres door, die heb ik nodig voor de verzending via DHL.

Voor het aanschaffen kun je mij een persoonlijk bericht sturen, zet er even bij hoe je het verzonden wil hebben (prijs) en zet je adres en e-mailadres erbij via Messenger, E-mail, via de website of Whatsapp om de Hessoniet te bestellen. Vergeet niet direct je adres erbij te zetten en op welke manier je de Hessoniet en/of Hematiet verzonden wil hebben. Klik hier om via het contactformulier te bestellen... of stuur een e-mail 

Heb het goed...

Hartegroet van Manuela van der Knaap van www.inzichten.com